Obavijesti

Sport

Komentari 14

Sammir: Vaha je znao za moje izlaske, nisam nikakav pijanac

Sammir: Vaha je znao za moje izlaske, nisam nikakav pijanac
1

Najbolji nogometaš Dinama otvoreno je progovorio o problemima koje ima zadnjih dana. Uz ozljedu muče ga i izlasci koje mu zamjeraju mediji i navijači, ali ne i Vaha

VIDEO

S rukama u džepovima i praznog pogleda stajao je Sammir gledajući maksimirski travnjak. Nije bio, kao obično, nasmiješen i pun vica. Gledao je teren prekriven snijegom.

- Ne mogu još igrati. Muči me Ahilova tetiva i nisam spreman. Ali čim počnem igrati, bit ću bolji nego ikad prije - rekao je Sammir.

O njegovim sve češćim noćnim izlascima govori se na svakom koraku.

- Nisam pijanac! Imam društvo, prijatelje, potrebe kao i svaki mladi čovjek. Svašta se provlačilo u medijima, a ne znam kako se od svega toga obraniti - kazao je Brazilac.

Potom je zastao na trenutak, zamišljeno pogledao i onda ispalio:

- Vaha je znao za sve moje izlaske! Ako želim izaći, sve što moram učiniti jest javiti se treneru, pitati ga i neće biti problema - otkrio je Sammir beneficiju koju teško da ima bilo koji drugi igrač u svlačionici “modrih” .

Tako je bilo i nakon Karlovca, kad je Sammirov izlazak Vaha blagoslovio, a drugi igrači morali su biti u krevetu do ponoći.

- Zdravko Mamić me voli. Želi da ostanem - istaknula je Dinamova “desetka”.

Brazilac, barem tako kaže, ne žali što nije napustio Maksimir ove zime.

- Znam da Dinamo želi u Ligu prvaka. Želim i ja. Htio bih da ‘modri’ ostvare svoj san, ali dok sam ja u momčadi. Dugo sam u Dinamu i naravno da sam razmišljao o odlasku. Sretan sam što sam ostao, ali kao što sam rekao, o svemu odlučuje Zdravko, čiji sam ljubimac - zaključio je 23-godišnji Sammir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta