To je to što me zanima!

'Sammire, ne putuješ s nama': Petev ga nije poveo niti u Split

Je li (opet) nešto zgriješio na treningu? Ili se samo nije dovoljno oporavio pa ga trener čuva za ispite koji bi trebali biti teži od Parka mladeži? Ili oboje pomalo...
Vidi originalni članak

Iako je Brazilac normalno trenirao, a trener je rekao da konkurira za utakmicu, Sammir nije ni otputovao s momčadi u Split.

Sammira su nakon Dinamova poraza u Koprivnici jako 'stisla' leđa. Toliko da je jedva hodao i ušao u autobus. I baš nekako u isto vrijeme Ivajlo Petev 'preživio' je već potpisanu smjenu, pa lupio šakom o stol: "Odsad će igrati samo igrači koji ginu za Dinamo!"

U idućoj utakmici nije bilo Sammira i Ćorića. Pa ni onoj nakon nje Sammira, dok je Ćorić ušao u završnici.

Ozljeda Brazilca poklopila se s Petevljevim nezadovoljstvom Brazilčevim pristupom i igrama 'kapitalca' koji je doveden da donese naslov prvaka. Drugim riječima: bi li Sammir igrao protiv Cibalije i Intera i da je bio zdrav?

U četvrtak, dan uoči utakmice sa Splitom (petak, 20 sati), Petev je rekao da je Sammir spreman i u konkurenciji.

No, nakon poslijepodnevnog treninga poručio je Brazilcu: Ne moraš u autobus, ne ideš u Split!

Je li (opet) nešto zgriješio na treningu? Ili se samo nije dovoljno oporavio pa ga trener čuva za ispite koji bi trebali biti teži od Parka mladeži? Ili oboje pomalo...

Idi na 24sata

Komentari 27

  • MikaForić 12.05.2017.

    ...a jel' ovaj novinar glup ili se samo pravi?Možda je na platnoj listi Miškovića?Možda je insider ili outsider ili je sve to samo usnio?...ili smo samo tu zbog ravnoteže među zvijezdama?Možda bi i ja jednoga dana mogao postati novinar?Možda je to moj san?

  • Swagen 12.05.2017.

    Njegova uloga ni nije da igra, nego da vrati rikverc od one love koju dobije. Ruke vam se osušile dabogda!

  • RobertC 12.05.2017.

    Dovelo ga za izvuci 1,3 miliona eura gradskog novca iz dinama. Sta se cudite?

Komentiraj...
Vidi sve komentare