To je to što me zanima!

Samo Darijo Srna nije odbio Mamićev poziv u Dinamo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ne dođe li u Dinamo, Hrvoje Vejić će postati 17. reprezentativac Slavena Bilića koji nije prihvatio ponudu da pojača redove Dinama
Vidi originalni članak

Nudim Pletikosi da dođe u Dinamo, vratit ćemo ga u život... Niki Kranjčaru su vrata Dinama uvijek otvorena... Robert Kovač bit će jedan od igrača, koji jamče jaki europski rezultat... Sve su to izjave Zdravka Mamića u zadnje dvije i pol godine. U tom je razdoblju Dinamov šef u Dinamo pozvao čak 17 Bilićevih reprezentativaca i zasad su ga čak šesnaestorica odbila. Na stolu ponudu drži i Hrvoje Vejić, a odbije li i on, Mamić će doista skupiti zavidnu kolekciju “košarica”. Podsjetimo, Mamić je prvo krenuo u akciju povratka Jerka Leke, dok on u kijevskom Dinamu nije previše igrao. Na kraju je izabrao Monaco. Zatim je htio spasiti i Pletikosu s klupe Šahtara, ali Stipe je rekao da "može jedino u Hajduk". Pozvao je Mamić i Mladena Petrića dok je još bio u Baselu:
- Da, pozvao me, ali nisam taj poziv shvatio preozbiljno. Ipak imam ponude iz liga petice - rekao je tada Petrić. Odbivši, natjerao je Mamića da se okrene Igoru Budanu, ali i on je radije ostao u Italiji. Redali su se Šimić, Šimunić, Klasnić, Rakitić...
- Navijam za Dinamo, ali želim igrati u jakom, europskom klubu - rekao je tada osamnaestogodišnji Rakitić. Bio je blizu Niko Kovač, bio je to i brat Robert. Htio je Zdravko vratiti Olića, Pranjića, Pokrivača... Nije ga odbio jedino Darijo Srna, jer ga nije ni zvao.


I MODRIĆ IDE IZ AGENCIJE
Eduardo i ostali Dinamo igrači, koji su bili u Mamićevoj agenciji, otišavši iz Dinama, napustili su i “šefa”. Na tom je putu sad, priča se, i Modrić. Navodno između Mamića i njega više ne cvate ljubav.
ROBERT KOVAČ
Već je “zakoračio” u Dinamo, no odustao je zbog bankovnih jamstava.
DARIO ŠIMIĆ
Nekoliko puta Mamić mu se nadao, ali bio je preskup ili ga Milan nije htio prodati.
NIKOLA POKRIVAČ
Malo je nedostajalo da se ljetos vrati, ali Nikola ipak nije bio “zagrijan”.
IVICA OLIĆ
I njega je Mamić poželio vratiti, ali Ola nije ni razmišljao o tome.
JOSIP ŠIMUNIĆ
Spominjao ga je Mamić, ali Joe ga je odbio, htio je u Englesku.
IVICA KRIŽANAC
Posljednja u nizu “košarica” stigla je iz Rusije. Ivica bi možda u Hajduk.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ribrane 30.11.2008.

    Niti jedan pametan covjek i igrac jakog kova nece doci u ovaj Dinamo,jer jasno je ljudima sta je HNL! U Dinamo kao i ostale Hrvatske klubove mogu doci samo oni koji su pri kraju svoje karijere i nemaju vise kud,pa im je Dinamo jedina jaca opcija!!!

  • iva-87 29.11.2008.

    Svi pametni bi rađe u Hajduk...

  • jUra0510 29.11.2008.

    kad bi mamić napravio transfer milenija i otišao iz dinama..... ti svi igrači bi i došli da nema mamića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare