To je to što me zanima!

Samo jednom nismo bili na OI: Duvnjak i Stivi ključ za slavlje

Hrvatska je u borbi za broncu na nedavnom Europskom prvenstvu u Poljskoj “razbila” Norvešku. U Herningu nam je danas potrebna bilo kakva pobjeda za plasman na Ol u Riju
Vidi originalni članak

Hrvatska se samo jednom nije plasirala na Olimpijske igre. Bilo je to 2000. godine u Sydneyju. Nismo branili zlato osvojeno četiri godine prije u Atlanti. Slovenija je šokirala Ledenu dvoranu i pobjedom je na Euru izborila odlazak u Australiju.

Nadamo se i vjerujemo kako Hrvatska nakon 16 godina neće ostati bez plasmana na Olimpijske igre. Bilo bi to poražavajuće za naš rukomet nakon svega što smo napravili u posljednjih 13 godina.

Četiri je puta naša rukometna reprezentacija igrala na Olimpijskim igrama i sva je četiri puta došla do polufinala. Samo u Pekingu 2008. nije osvojila medalju. U Atlanti 1996. i Ateni 2004. bila je zlatna, a prije četiri godine u Londonu brončana.

Norvešku smo “razbili” u borbi za broncu na Euru. Sad samo treba ponoviti takvu partiju. Stevanović je u Poljskoj skinuo Norvežanima 14 lopti, Horvat je zabio osam, a Duvnjak šest golova. Dečki, isto očekujemo danas od 18 sati (Doma TV).

Idi na 24sata

Komentari 17

  • silaaa 10.04.2016.

    stavit pare na norvezane i gledat utakmicu bez zivciranja kao sto to inace bude, kako god zavrsilo , valja.

  • drmm 10.04.2016.

    ...uz dozu hrabrosti,najvažnija je pamet i bistra glava...a to što babić lupeta po bogu,međugorju i velečasnom sudecu...to neka ostavi katolicima...koji su to postali rođenjem,a ne po politici i lažnom domoljublju...!!!

  • Marko1804 10.04.2016.

    Možemo to dobiti, samo bez previše rotacija. Strpljenja i bez puno rotacija u obrani, napadu i dobivamo! Večeras navijamo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare