To je to što me zanima!

Samo jednu sekundu bili smo udaljeni od ispadanja

Da u posljednjoj sekundi dvoboja s Crnogorcima nismo dobili peterac, ne bismo vjerojatno vidjeli četvrtfinale Europskog prvenstva
Vidi originalni članak

Peterac koji je dosuđen za nas u posljednjoj sekundi dvoboja s Crnogorcima sigurno je bio, ali još je sigurnije da se takve stvari gotovo nikad ne sude. Dva dana poslije postalo je jasno da nas je baš ta jedna sekunda vjerojatno spasila od ispadanja. Ovim raspletom Crna Gora bi opet osvojila prvo mjesto, ali dvoboj u utorak navečer sa Španjolcima ne bi Mađarima značio apsolutno ništa. Pobijedili ili izgubili, oni bi bili drugi. No zato bi Španjolskoj značilo. Eventualnom pobjedom došli bi na devet bodova, Hrvatska ostala na osam, Španjolci bi otišli u četvrtfinale, a mi kući. Točnije u borbu za 7. mjesto.
Godinu dana nakon naslova svjetskog prvaka boriti se za 7. mjesto na Europskom prvenstvu bio bi veliki debakl, koji bi sigurno i te kako uzdrmao hrvatsko samopouzdanje uoči OI-ja.

"GRCI, HVALA VAM NA POMOĆI"

Nabavio sam DVD-ove s utakmicama Italije, ali kad sam vidio ishod meča Hrvatske i Grčke, sve sam ih pobacao, rekao je crnogorski izbornik Porobić, a cijelu naciju nakon tog remija zahvatila je euforija.
“Hit Europe!”, naslovnica je u Areni, jedinom crnogorskom sportskom listu, a u tekstu se zahvaljuju Grčkoj na velikoj pomoći. Vaterpolo je trenutačno najpopularniji sport u Crnoj Gori, a osvajanje skupine u kojoj su igrali Hrvatska i Mađarska već sad je i te kako dobar razlog za veliku euforiju. Spominje se i naslov europskog prvaka, ali izbornik Porobić zasad ne želi otići predaleko, zanima ga samo polufinale.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nogometas05 09.07.2008.

    Ma koja Crna Gora..dobri su ali jhos puno moraju ociti od nas i Mađara-ispast ce u polufinalu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare