To je to što me zanima!

Samo 'odbijenice': Vieri obišao svijet tražeći klub

Strijelac 23 gola u 49 nastupa za talijansku reprezentaciju Christian Vieri želi igrati iako je napunio 35 godina. Međutim, ne može naći klub
Vidi originalni članak

Talijanski napadač Christian Vieri ne gubi želju za nogometom iako je napunio 35. godina. Očajnički želi nastaviti karijeru i nije mu važno u kojem će klubu igrati. Problem je u tome što ga nitko ne želi. Prije mjesec dana preko prijatelja Davida Beckhama kontaktirao je s L.A. Galaxyjem, došao u "Grad anđela" na probu i nije zadovoljio. Liječnici i stručni stožer američkog kluba procijenili su da više nije za vrhunski nogomet. No Bobo se nije obeshrabrio i nastavio je putovanje po dalekim kontinetima. Spustio se južnije, u Brazil. Prvo ga je odbio Flemengo, a potom se činilo da je potraga završena.
- Devedeset je posto šansi da Vieri potpiše za Santos - govorio je njegov menadžer Franck Assuncao prije desetak dana, no talijanski veteran i tamo je trebao proći probu. Nije uspio, a trener Santosa Vagner Mancini ponudio je objašnjenje:
- Nije on ponuđen samo nama, već više klubova u Brazilu. Kad ti je igrač ponuđen treba ga dobro procijeniti, vidjeti kad je odigrao zadnju utakmicu, gdje je igrao i kako. Treba jako paziti da se ne upadne u stupicu.
Ostaje vidjeti hoće li Vieri nastaviti svoj put oko svijeta u potrazi za angžmanom ili će se na kraju umiroviti. Već je najavio da nakon nogometne započinje karijeru u pokeru.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mata1 10.05.2009.

    nek ide u zapresic

  • dusansk 10.05.2009.

    nek proba u australiji....tamo je i rodjen...mislim ...

  • man_u_francesco 10.05.2009.

    dinamo ili hajduk su moguće opcije :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare