To je to što me zanima!

Samo Partizan, Real i Leixoes nadoknadili četiri gola minusa

Za Barcelonu ipak nije sve izgubljeno, u Ligi prvaka nitko se nije vratio nakon poraza od četiri gola, no u drugim europskim kupovima čuda su se događala
Vidi originalni članak

Statistika i povijest Barceloni ne nude previše nade u uzvratu protiv PSG-a. Nijedna momčad u povijesti Lige prvaka nije uspjela nadoknaditi 4-0, odnosno poraz od četiri gola razlike.

Kad je Barcelona u pitanju bilo bi hrabro izjaviti da na Camp Nou taj rezultat ne mogu nekako okrenuti u svoju korist i izboriti četvrtfinale. Ipak je to momčad koja ima Messija, Neymara i Suareza.

Na Parku prinčeva taj trojac nije postojao, ali njih trojica uz pomoć Inieste, Rakitića i ostatka katalonske družine, uvijek mogu napraviti ono što se čini nemogućim.

U povijesti europskih natjecanja tri su momčadi ipak preokrenule zaostatak od četiri gola. U prvom kolu Kupa pobjednika kupova 1961. La Chaux de Fonds pobijedio je Leixoes 6-2, no Portugalci su u uzvratu svladali Švicarce s 5-0.

Partizan je 1984. u prvoj utakmici drugog kola Uefina kupa izgubio od Queens Park Rangersa 6-2, no u Beogradu su pobijedili 4-0 i prošli dalje.

Godinu dana kasnije i madridski Real našao se u naizgled bezizlaznoj situaciji u trećem kolu Uefina Kupa. Borussia Mönchengladbach na svom je stadionu slavila 5-1, ali na Santiago Bernabeuu Real je uzvratio s 4-0.

Anketa: Treba li Enrique dobiti otkaz?

Idi na 24sata

Komentari 37

  • bbbbbrrrrr 15.02.2017.

    Ova barca nebi dinama dobila 5 0 kamoli psg

  • roko10 15.02.2017.

    Vidit ćete Barca će napraviti Spektakl na camp nou bit će 5:0

  • sena2 15.02.2017.

    Isto su se radile usporedbe i mogucnosti 2013 kad je Bayern dobio Barcu 4:0,pa su u uzvratu primili jos 3 gola!Ostavite se mastarija,jer oni igraju uzvrat protiv PSG -a ,a ne protiv petoligasa iz sela!

Komentiraj...
Vidi sve komentare