To je to što me zanima!

Samo posao: Rukometaši se nisu ni okupali u moru

Mi uvijek platimo kad kažemo 'lako ćemo’, rekao je rukometni izbornik Lino Červar. Oprezan uoči Slovačke, Lino priziva dolazak sjajnog Tornada
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometaši u srijedu (17. lipnja, 20 sati) u Zadru igraju protiv Slovačke. Izabranici Line Červara vrijeme između treninga provode isključivo u krugu hotelskoga kompleksa Falkensteiner na Boriku.
- Dosađujemo se i čekamo da sve ovo završi. Blizu smo mora, ali kao da i nismo na moru. Niti jedanput se nismo okupali - kaže Vedran Zrnić i priznaje da mu jako nedostaje obitelj, supruga Lana i kći Tonja:
- Obitelji su nam već na odmoru i jedva čekaju da završimo s kvalifikacijama. Ali onda uskoro opet počinju klupske pripreme, tako da odmor s njima neće dugo trajati.
Nakon utakmice sa Slovačkom rukometaši u Zadru ostaju do četvrtka ujutro, a potom putuju u Grčku, gdje ih u nedjelju (21. lipnja) čeka zadnja utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2010. godine u Austriji.
- Dogovorili smo se da nakon utakmice sa Slovačkom svi skupa izađemo u grad na piće, ali najprije moramo pobijediti - zaključuje Zrnić dojmove boravka u Zadru.
Na utakmici s Mađarskom nije bilo Tornada. Od HRS-a su očekivali besplatne karte, ali ih nisu dobili. Karte po cijeni od 100 kuna po utakmici ili 150 kn za paket ulaznica mnogima su previsoke, pa i Tornadu.
- Blizu smo dogovora s Tornadom i očekujemo ih na utakmici sa Slovacima - potvrdili su u HRS-u.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • amir ramadani 17.06.2009.

    kudili vas tako na posljednjoj veceri

  • amir ramadani 17.06.2009.

    E suza ce mi kanut!

Komentiraj...
Vidi sve komentare