To je to što me zanima!

Samo protiv favorita ide: 'Zbog igre noćima razbijam glavu...'

PROBLEMI Do utakmice s Hajdukom Zadar je na svojem terenu zadnji gol zabio 18. kolovoza protiv Dragovoljca. Trener Ferdo Milin pokušat će s novim 'receptom'
Vidi originalni članak

Već danima i noćima pokušavam odgonetnuti zašto Dinamu i Hajduku uzimamo bodove, a ostalima ne. Svaki dan razmišljam o tome, kaže Ferdo Milin.

Zadar je protiv Hajduka igrao sjajno, potpuno nadigrao Splićane koji su, prema sudačkoj analizi, zabili neregularni gol. Štoviše, Zadru je poništen regularan gol.

- Svi griješe, ne vidim tu problem. Bilo bi bezobrazno od mene komentirati suđenje kad su ti isti suci meni donijeli bod protiv Dinama predvidjevši zaleđe - kaže trener Zadra.

Do Hajduka Zadrani su posljednji gol na svojem terenu zabili 18. kolovoza Dragovoljcu.

- Sve sam pokušao kako bih to riješio. Sad sam odlučio da uoči domaćih utakmica neću igrače opterećivati taktikama i slično. Neću im stvarati psihološki pritisak u glavama.

Milin je prije nekoliko dana ponudio ostavku, no čelnici kluba nisu je prihvatili.

- Sad mi je drago da sam ostao. Ali teško mi je govoriti. Glas mi je ‘puka’ od vikanja na utakmici - smije se Milin.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • hrzd 11.12.2013.

    teško je bilo što reći o Milinu jer nije dugo na klupi Zadra ali mi se sviđa upornost i trud. često ih gledam na treningu (moj mali trenira na igralištu do Stanova) i mogu reći da se svojski trudi.mislim da je veći poblem neisplata plaća igračima nego bilo što drugo. čoviku triba pružiti priliku.

  • redondo404 11.12.2013.

    ma bravo ferdo...odličan trener mlad, a tako ljepo govori svaka mu čast...trebali bi se ugledati i drugi treneri u njegove izjave i ponašanje

  • strmi007 11.12.2013.

    Ajmo DINAMOOOOOOOOOOO

Komentiraj...
Vidi sve komentare