To je to što me zanima!

Samo ribajte! Kauboji zasukali rukave i oprali aute navijačima

Dan prije posljednje kvalifikacijske utakmice s Belgijom David Mandić i Marin Šipić su na benzinskoj postaji u Poreču prali automobile, a radove je nadgledao Igor Vori
Vidi originalni članak

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u nedjelju protiv Belgije igra posljednju kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo. Kauboji su već osigurali prvo mjesto u skupini što im je donijelo izravan plasman na prvenstvo koje se igra iduće godine u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

Utakmica s Belgijom igra se u Poreču, a s obzirom da nema veliki rezultatski značaj, atmosfera u reprezentaciji je opuštena. Igrači su se družili s s navijačima na otvorenom treningu u petak, a prijepodne su u subotu ispunili sjajnom akcijom - pranjem automobila na benzinskoj postaji u Poreču.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glavna radna snaga su bili David Mandić i Marin Šipić, a radove je nadgledao Igor Vori. Odlično zagrijavanje ruku za utakmicu s Belgijom koja se igra u dvorani Žatika od 18 sati.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 15.06.2019.

    Evo moram ovdje napisat jer novinari s 24h su znali napisati clanak poslije incidenta Vettel Hamilton,,a kompleksasi su se zgrazali kaznom koju su sudci donjeli! Pa zasto saa dragi novinari s 24h ne napisete clanak o analizi tog incidenta koju su komm cak i vozaci(J.Palmer je ju analizirao)Vettel je sjekao sikanu,izgubio brzinu,bio je svjestan da ce izgubit poziciju te je isao samo na zatvaranje trkacke putanje!! Toliko o svim kompleksasima na ovom portalu,cak je malu kaznu dobio da Lewis nije prikocio doslo bi do sudara!

  • bedak11 15.06.2019.

    Aj da i od ovih neke koristi u zivotu

  • 15.06.2019.

    Čemu "Kauboji"? Nemamo nikakvu poveznicu s njima

Komentiraj...
Vidi sve komentare