To je to što me zanima!

Samoprozvana cura Michaela Phelpsa rodila se kao muško...

Nisam mu rekla. No nisam mu ni lagala jer jednostavno nismo došli do toga, rekla je Taylor Lianne Chandler (41), koja tvrdi da je djevojka plivača Michaela Phelpsa
Vidi originalni članak

Taylor Lianne Chandler (41) otkrila je američkim medijima kako se rodila kao David Roy Fitch. Samoprozvana djevojka poznatog američkog plivača Michaela Phelpsa otkrila je kako je počela uzimati hormone u puberteu. 

U ranim dvadesetima bila je na nekoliko operacija.

- Nikad nisam bila muškarac, nikad nisam živjela kao muško. Nitko ne može reći da me poznavao kao muškarca. Zaljubljena sam u Phelpsa, a dok sam bila s njim osjećala sam se kao u tinejdžerskim danima - kazala je Taylor Lianne Chandler.

Ona tvrdi kako je vodila ljubav s Phelpsom na poluvremenu utakmice Baltimor Ravensa u američkom nogometu. Dodaje i kako se s Phelpsom prvi put u životu osjećala kao prava žena. No boji se kako će izgubiti Phelpsa kojem ovo nije okrila.

- Jednostavno nikad nismo pričali, nije da sam mu lagala. Nije me ni pitao. Bojim se da je ovo kraj jer on je "brand" i svi će ga u njegovom timu htjeti zaštititi - kazala je.

Michael Phelps se nakon Olimpijskih igara u Londonu umirovio, no ove se godine vratio plivanju. Američka policija u rujnu ga je zaustavila dok je vozio u pijanom stanju. Phelps je završio na odvikavanju.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • tomicalomica 21.11.2014.

    Ma kakve veze ima sta je bio ( bila) prije , glavno da sada ima rupicu na pravom mjestu...a sto se toga tice mozda i Phelps ima svoje tajne , mozda voli takve...uostalom pisalo negdje da se opija i pusi mariuanu u kafanu .

  • 21.11.2014.

    a daj vidi joj/mu facu. Pa ne bi bio s njom ni da ima zlatnu

  • Cules 20.11.2014.

    sa šminkom ne izgleda ko žensko, kako tek izgleda bez šminke! o.O

Komentiraj...
Vidi sve komentare