To je to što me zanima!

Samouvjerena Serena: Nijedna sportašica nema grudi kao ja

Odrastala sam uz sestre, ja sam bila najmlađa i najdeblja. Venus je bila visoka i vitka, a za mene je biti u društvu gdje su svi mršavi bilo jako teško, kaže Serena
Vidi originalni članak

Najbolja tenisačica svijeta Serena Williams u razgovoru za portal Dojour progovorila je o privatnom životu te o tome kako je odrastala uz stariju sestru Venus. Za Serenu danas mnogi tvrde kako je jaka, samouvjerena žena koja je uzor ženama, ali ona tvrdi da nije uvijek bilo tako.

- Nisam uvijek bila samouvjerena. Taj osjećaj sam dobila tek prije šest, sedam godina. Danas volim ono što jesam i ohrabrujem druge ljude da vole i cijene sebe. Ali to definitivno nije bilo lako, trebalo je vremena - rekla je Serena, te otkrila zašto je to tako:

- Odrastala sam uz sestre, ja sam bila najmlađa i najdeblja. Moja sestra Venus je bila visoka i vitka, a za mene je biti u društvu, gdje su svi mršavi, bilo jako teško. Posebno kao sportašici. Nijedna sportašica nema grudi kao ja. Ali ja sam naučila kako prihvatiti i prigrliti svoje obline. U tome se puno ljudi može poistovjetiti sa mnom - otkrila je Serena.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Madridista007 03.09.2013.

    Neka si malo pogleda našu Ajlu Tomljanović!

  • sportas34 02.09.2013.

    a tek guzicetinu ;D

  • Žalosna sova_1 02.09.2013.

    Naslov sugerira da je mislila nešto sasvim drugo.....novinarstvo na visini, fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare