To je to što me zanima!

Šampionske ambicije Rocketsa: Stiže najbolji razigravač svijeta

Rocketsi će u Los Angeles poslati Patricka Beverlyja, Loua Williamsa, Sama Dekkera i pick prve runde 2018. godine, koji je zaštićen u slučaju da padne u TOP 3
Vidi originalni članak

Ako je za vjerovati Adrianu Wojnarowskom, ponajboljem NBA 'insideru' LA Clippersi i Houston Rockesti izveli su razmjenu u kojoj će Chris Paul doći u Rocketse te zaigrati uz Jamesa Hardena. 

Paul je obavijestio Clipperse da će u 'free agencyju' potpisati s Houstonom.

Rocketsi će u Los Angeles poslati Patricka Beverlyja, Loua Williamsa, Sama Dekkera i pick prve runde 2018. godine, koji je zaštićen u slučaju da padne u TOP 3.

Chris Paul, po mnogima najbolji razigravač NBA lige, smatra kako je ovo sjajan potez jer u novom klubu ima veće šanse za osvajanje prstena.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • wwww 28.06.2017.

    Ovo je kad čovjek u 32 god.donese najgluplju odluku u životu.Umjesto da izabere Spurse jer po njegovom igračkom profilu oni bi mu najviše odgovarali i s njima bi imao velike šanse da osvoji naslov on se odlučio pucati trice do besvjesti..

  • dinamojavolim1 28.06.2017.

    Cudan trade s obzirom da je brada ovu sezonu igrao playa i igrao ga je maestralno(moram priznati makar ga ne volim),nekako mi vise smisla ima da su trazili nekog centra ali ok,bit ce sigurno jaki i bas me zanima kak ce se uklopit...cp3 mi je jedan od drazih igraca u 30 godisnjoj karijeri pracenja nba lige😎Mislim da bi za njega bilo bolje da je otiso u spurse

  • lessi 28.06.2017.

    Sa čije strane ovaj trade nema smisla? Paul očito ne želi ostati u LAC jer da želi onda bi i ostao tamo. Rocketsi žele Paula, a jedini način da ga dovedu je preko sign and tradea pošto inače ne bi i imali mjesta na Salary Capu da ga se potpiše. Ovdje su svi na dobitku, LAC su dobili nešto za uzvrat, Houston je dobio igrača kojeg želi, a Paul ide u ekipu sa kojom može biti konkurentan za naslov. Ja bi više volio vidjeti CP3-a u Spursima, ali i ovako je dobro. Treba vidjeti kako ce CP3 i Harden surađivati zajedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare