To je to što me zanima!

Riječanin Dalibor Šamšal (28) odsad će skijati za Mađarsku

Direktor hrvatske skijaške reprezentacije Vedran Pavlek procijenio je kako nema smisla trošiti novac saveza na skijaša koji nije završio utrku više od 200 puta...
Vidi originalni članak

Hrvatski skijaš, 28-godišnji Dalibor Šamšal, odlučio je skijati za Mađarsku

Direktor reprezentacije Vedran Pavlek procijenio je kako nema smisla trošiti novac na skijaša koji nije završio utrku više od 200 puta što je svjetski rekord.

Šamšal, 'specijalist' za slalomske utrke, tako će od ove sezone utrke pokušati završavati u mađarskom kombinezonu. Hrvatski skijaški savez procijenio je kako se više ne isplati ulagati u njegov razvoj i čekati da na utrkama Svjetskog kupa počne pokazivati ono što tako dobro radi na treninzima na kojima je često pobjeđivao i Ivicu Kostelića.

No takvu formu nikada nije uspio preslikati na natjecanje i u savezu su izgubili strpljenje te će tako imati priliku pokazati što zna u mađarskim bojama.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Tomislav Petrić 18.01.2016.

    Bojim se da ce vrijeme pokazati da ovo nije bila dobra odluka. Janica i Ivica su bili VRH, ali je to glavna rijec "bili". Danas HR skijanje nema vise skijasa ili skijasice koji bi bili u utrkama za ponjede pa je steta odbacivanje bilo koga tko pokazuje dobar potencijal. Madjarska ce vec slaviti postolje sa samsalom.

  • doni986 08.10.2014.

    Koji je taj Pavlek mozak trebalo mu je da ovo zakljuci vide od 200 padova da bi skuzio da je lik zesca truba

  • hrri 06.10.2014.

    čovjek je često bolji na treninzima i od Ivice, a na u utrkama ga nema nigdje!? Možda ga treneri neznaju psihološki pripremiti!A vi iz saveza ste baš licemjerni!Nakon silnih godina sad ga još i ismijavate. Samo hrabro Dado, pokaži im da možeš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare