To je to što me zanima!

Samuel Eto'o gol posvetio treneru Josepu Guardioli

Samuel Eto'o, odbačeni, pa vraćeni nogometaš Barcelone iskoristio je jedanaesterac na utakmici protiv Sportinga, a zatim ga posvetio treneru
Vidi originalni članak

Guardiola je dolaskom na klupu Barcelone kazao kako ne računa na kamerunskog napadača, no kasnije su tenzije splasnule i Eto'o je dobrim igrama u pripremnom razdoblju “natjerao” Guardiolu da ga uvrsti u kadar igrača na koje računa.
- Želio bih pogodak posvetiti Guardioli. Moj pogodak nije važan koliko je važno to da smo pobijedili u ovoj utakmici. Osjećam se kao da mi je 19 godina i da sam se tek priključio Mallorci. Ozljede i nervoza su iza mene, uvjeren sam da ću ponovno početi zabijati golove - kazao je Eto'o nakon osvojena tri boda.
No prva zvijezda Barcelone na početku ove sezone ne igra bajno, a vidjeli su to i navijači. U 43. minuti utakmice Leo Messi je jednu akciju silno želio završiti sam ignoriravši pritom suigrače. Kretao se, pri vodstvu Barçinih nogometaša 1-0, od desne strane prema sredini. Iako je imao suigrača otvorenih za proigravanje, uporno si je tražio poziciju za šut i na koncu izgubio loptu. Sa stadionu Camp Nou decentno se moglo čuti nekoliko razdvojenih, ali dovoljno glasnih zvižduka, upućenih Messijevoj očiglednoj sebičnosti u toj akciji. Očito je da Barcelonini navijači čitaju novine i internetske portale. Tamo su zasigurno mogli pronaći Maradonine kritike upućene genijalnom Argentincu da previše igra sam protiv svih. Ovo je bio prvi slučaj da su Barcelonini navijači zafućkali svom 21-godišnjem idolu, od kojega u ovom trenutku teško da postoji bolji nogometaš na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare