To je to što me zanima!

Samuel Eto'o kažnjen zbog vrijeđanja Madriđana

Slaveći s ostalim igračima Barce naslov 2005. godine kamerunski napadač između ostalog je vikao i "Madridska kopiladi, pozdravi šampione!"
Vidi originalni članak

Napadač Barcelone Samuel Eto'o burno je proslavio naslov španjolskog nogometnog prvaka 2005. godine. Između ostalog je vrijeđao navijače i članove najvećeg rivala Real Madrida uzvikujući "Madridska kopiladi, pozdravi šampione!". Pune dvije i pol godine kasnije natjecateljska komisija španjolskog nogometnog saveza odlučila je Kamerunca zbog tog incidenta kazniti s 12.000 eura. Odale su ga video snimke na kojima se vidi kako vrijeđa Madriđane.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Baki 16.02.2008.

    Čovik je vjerovatno imao razloga da ih vriđa nemore on zaboraviti što mu je kraljevski klub napravio nazad par godina ali sve se vraća sve se plaća sve vrti se u krug svatko plaća svoj dug pa je tako Eto punio mrežu reala i opet će i neka ih vriđa ima i pravo. NABIJEM JA REAL MADRID

  • torcida_4ever 16.02.2008.

    netreba ga zato osudivat...samo bi sam sebi mogo naskodit jer mu se moze dogodit isto kao i drpicu...ali eto ti si car...i barca je za real madrid uvijek bila i ostala bozanstvo!!!!

  • vladimirdelight 16.02.2008.

    glupa čovika

Komentiraj...
Vidi sve komentare