To je to što me zanima!

Sanchez je demantirao priču o videu seksa s gimnastičarkom

Valentina Roth optužila je Alexisa Sancheza da ju je ponizio 2011., kad je u ormaru pronašla njegova dva prijatelja s uključenom kamerom. Sanchez je sve demantirao
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme puno se priča o nečemu što se navodno dogodilo u mojoj kući u Santiagu. To je laž. Nikad nisam ponizio tu djevojku niti bilo koju ženu u svom životu. To je sve što ću reći, objavio je Arsenalov napadač Alexis Sanchez.

Čileanac je demantirao priču bivše gimnastičarke i plesačice, Valentine Roth, koja ga je optužila javno u jednoj TV emisiji. Podsjećamo, Valentina Roth tvrdi da je bila u vezi s čileanskim nogometašem te da ga je ostavila 2011. godine nakon incidenta u spavaćoj sobi. Valentina je rekla da ju je Sanchez ponizio nakon što je otkrila dvojicu njegovih prijatelja u ormaru s uključenom kamerom na mobitelu, u vrijeme dok je bila u strastvenom klinču s napadačem Arsenala. Razbila je mobitel i odjurila iz kuće.

- Izbrisala sam ga iz života i želim da svi u Velikoj Britaniji vide kakav je. Mislila sam da je gentleman, ali prevarila sam se. Ponizio me. Možda je uzor mnogima i Arsenalovi navijači voljet će ga sve dok će zabijati golove za njihov klub, ali ja ga mrzim. Nikad mu neću oprostiti za tu noć - rekla je Valentina, bivša gimnastičarka.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • halamadridynadamas 14.03.2015.

    bravo Alexis...pošten je dečko sigurno i jako dobar igrac, iako je produkt barcelone...odrastao u siromaštvu te sigurno ne bi bio tako pokvaren da napravi nešto ovako

  • sismis 26 14.03.2015.

    od njega ni gripu dobiti ne mozes a kamoli slavu

  • sačuvaj bože patika 13.03.2015.

    sramotno..... zar više ne postoji niti profesionalnosti, ni u čak naj starijem zanatu u svijetu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare