To je to što me zanima!

Sanchez je zbog poteza protiv Dinama završio kao Isusov kip

Alexis Sanchez je protiv Dinama na Emiratesu asistirao za prvi gol i zabio druga dva. Zbog sjajnog primanja lopte navijači su mu posvetili fotografiju kipa iz Rija...
Vidi originalni članak

Dinamo će i nakon 45 godina biti bez europskog proljeća. Arsenal je slavio bez većih problema na Emiratesu 3-0, a prvi čovjek utakmice bio je Čileanac Alexis Sanchez, koji je asistirao za prvi gol i zabio druga dva.

- Imponira njegova odgovornost u igri, rad za momčad... Naši Čileanci govore nam kako živi za nogomet i privilegija je imati takvog igrača u svlačionici. Fantastičan je igrač svjetske klase - nahvalio je igrača Zoran Mamić.

Sanchez je odigrao vrhunsku utakmicu. Jutro nakon susreta navijači se i dalje pitaju kako je Čileanac zaustavio jednu loptu. Dok Neymar "štopa" na svoj način, Sanchez to radi na svoj. Ništa manje atraktivno od Brazilčevog poteza.

Smirio je Arsenalov nogometaš jednu dugu loptu i to vratom. Sjajan potez inspirirao je navijače "topnika" koji su mu posvetili fotografiju poznatog kipa u Rio de Janeiru. 

Kviz: Znate li kakve su zaista Dinamove europske muke?

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare