To je to što me zanima!

Sanchez slavi: Dobio 20 tisuća funti jer je Mourinho 'odletio'

Rekao sam ti! Strpljenje je sve što ti treba. Rojo duguješ mi 20 tisuća funti, poručio je Sanchez u grupnom razgovoru igrača na WhatsAppu, a onda proslavio rođendan
Vidi originalni članak

Alexis Sanchez u Manchester Unitedu zarađuje 505 tisuća funti tjedno, no ovaj tjedan si je zaradio i još malo džeparca... Kladeći se da će Jose Mourinho dobiti otkaz, piše Sun.

Čileanski napadač prije malo manje od godinu dana pridružio se redovima crvenih vragova, a iako je smatran velikim pojačanjem, u tom periodu za United nije napravio - ništa. Odnosi s portugalskim trenerom očekivano nisu bili dobri, s obzirom da je Sanchez patio radi pretjerano obrambenog stila igre crvenih vragova.

A dan uoči njegovog tridesetog rođendana, Mourinho je dobio otkaz. I dok Portugalca žele makedonski trećeligaši, Sanchezov Instagram profil bio je pun slika s proslave, a iako ima problema s ozljedama, Čileanac je na jednoj Snapchat priči i jahao konja. Proslava rođendana? Nju je vjerojatno platio Marcus Rojo...

Sanchez je nakon otkaza treneru u grupnom razgovoru igrača na WhatsAppu napisao sljedeće:

- Rekao sam ti! Strpljenje je sve što ti treba. Rojo duguješ mi 20 tisuća funti.

I dok je Sanchezu to prava sitnica te niti pet posto njegove tjedne plaće, Roju je čak četvrtina... Možda ga je i zaboljelo!

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Obi-Wan Kenobi 21.12.2018.

    Među najlošijim igračima Uniteda, Wenger nam je uvalio precjenjenog igrača. Za ovakve stvari kao što su klađenje u otkaz trenera bi mu dobru glibu naplatio.

  • Dr.Gonzo. 21.12.2018.

    Ako zabije i asistira u ligi prvaka i United pobjedi ova spodoba dobija preko 700 tisuca funti taj tjedan, sreca za United pa je zaboravio zabiti, opcenito kao da je trcati zaboravio, bolesno precjenjen.

  • giovanni123 21.12.2018.

    Bas mi vas zao ..a ovo je pravi profi igrač ..svaki klub jedva čeka da ga dovede..a i informacija je iz prve ruke..

Komentiraj...
Vidi sve komentare