To je to što me zanima!

Sanda Mamić: Trebamo probati četiri na jednu

Uoči okršaja naše Fed Cup reprezentacije protiv Srpkinja nadolazećeg vikenda nitko ne vjeruje u čudo, pobjedu Hrvatske protiv velikog favorita
Vidi originalni članak

Dolazak druge tenisačice svijeta Ane Ivanović i petoplasirane Jelene Janković u Zagreb ne ostavlja veliku nadu našoj Fed Cup reprezentaciji u ostanak u Svjetskoj skupini II. A tako se Goran Prpić i njegove četiri izabranice i ponašaju. Bez pretjeranih briga, bez velikog uloga, bez ičega da se izgub. Dobro raspoloženje i opuštenost kao da vladaju na svakom koraku.
- Dolazi nam zaista jak protivnik, ali teško ćemo prodati kožu, pokušat ćemo im otežati susret što više - kurtoazno je počeo Goran Prpić, a onda se počeo smijati na tihu opasku Sande Mamić, koja je sjedila pokraj njega. Kad se uozbiljio, još je dodao:
- Šanse su nam male, ali ponekad je i to dovoljno.
Najbolji recept za pobjedu ponudila je upravo Mamić iako joj pravila neće dopustiti njeno provođenje:
- Možda da smo na terenu sve četiri protiv jedne, mogle bismo se nadati čudesnom rezultatu.
U četvrtak navečer Prpa će odlučiti koga će u subotu i nedjelju u Domu sportova suprotstaviti “Dream Teamu”, koji u Zagreb stiže tek u srijedu.
- S obzirom na njihovu kvalitetu, dovoljno su samouvjerene da se prilagode uvjetima u dva-tri dana - zaključio je Prpić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare