To je to što me zanima!

Sandra ima svoj dijamant: Sad mi je ostalo još olimpijsko zlato

Sandra Perković iz trećeg je pokušaja konačno osvojila i Dijamantnu ligu. Jedina naša atletičarka, uz Blanku Vlašić, kojoj je to uspjelo. Ostalo je još zlato na OI
Vidi originalni članak

Nije bilo slavlja. Ja sam popio čašu vina na večeri, a Sandra sok. I otišli smo spavati. Znam, nije baš spektakularno, ali to smo vam mi, nasmijao se Ivan Ivančić, trener Sandre Perković.

Nekoliko sati ranije Sandra je četvrtom pobjedom u pet mitinga osvojila Dijamantnu ligu. Jedina naša atletičarka, uz, naravno, Blanku Vlašić, kojoj je to uspjelo.

Nadam se da Sandra neće ‘poletjeti’. Ima valjda dovoljno iskustva, trener Ivančić je oprezan

- Ostalo je još samo olimpijsko zlato. Sve ostalo sam ove sezone već napravila - rekla je Sandra, koja je ove sezone obranila europski naslov, a iz trećeg pokušaja uzela je i taj željeni dijamant.

- Osvojila bi ga Sandra i prošle godine da se nije dogodio taj slučaj s dopingom. Sad smo i Dijamantnu ligu skinuli s glave i idemo dalje - kaže Ivančić.

Samo dva tjedna prije Londona potvrdila je da je najveći favorit za zlato na OI-ju.

- Polako, na Igrama ne pobjeđuju uvijek favoriti. No treba reći da Sandra ima ‘tek’ treći najbolji hitac ove sezone. Bolje od nje su Piščalnikova i Müller - rekao je oprezni Ivančić.

Perković je ove sezone pobijedila i Ruskinju i Njemicu.

- Ovom pobjedom digla sam si samopouzdanje, a to nije nimalo loše - rekla je Sandra.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Hercegsiroki 22.07.2012.

    mala je vol šlank

  • annamarijas 22.07.2012.

    idi po ZLATOOOOO!!!!!!!!!!!

  • damirzgb49 22.07.2012.

    ..bravo Sandra..uzmi zlato u Londonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare