To je to što me zanima!

Sandra Perković će ostati bez više od 100.000 kn i stipendije

Hrvatska atletičarka Sandra Perković nakon suspenzije IAAF-a morat će vratiti i nagrade za prva mjesta, ostat će bez nekih sponzora, stipendija HOO-a, HAS-a...
Vidi originalni članak

Suspenzija će Sandri Perković značiti i veliki financijski minus. Morat će vratiti po 10.000 dolara koliko je dobila za prva mjesta u Šangaju i Rimu.

Prema pravilniku, za vrijeme suspenzije neće imati pravo na stipendiju HOO-a, HAS-a, ZŠS-a. Sigurno će suradnju s njom otkazati i neki sponzori, a neće imati pravo ni na plaćene pripreme i vitaminizaciju. 

Po nekim procjenama, suspenzija će je “olakšati” za 70.000 dolara. No, Sandra će morati negdje nabaviti novac jer će morati nastaviti trenirati i za vrijeme kazne.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • slash12 28.06.2011.

    to je naša politika,sanader je pokrao miljune i ima pravo na zasupničku plaču ,a sandri će zbog nedozvoljenog sredstva što je uzimala uzet više od 100.000kn otkazat će joj sponzori, nek mi netko veli gdje je tu poštenje.

  • arsenalllllll 28.06.2011.

    nadam se da će joj netko pomoći... možda mamić... on je dobar čovjek i vjerujem da će joj pomoći kao što on to često radi.... mamić je legenda :D

  • anetisi 28.06.2011.

    najjače je od svega to što je,kada je bila "dopingirana" bacala slabije nego onda dok nije bila.. u new yorku i shanghaiu je bacila skoro pet metara slabije od varaždina,di je bila negativna na doping testu..tako da opce sumnjam da joj je taj "doping" puno pomogao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare