To je to što me zanima!

Sandra Perković nominirana za najbolju svjetsku atletičarku

Proglašenje najboljih po izboru posjetitelja stranice iaaf.org bit će 16. studenog u Monacu. U konkurenciji našla se svjetska, europska i olimpijska prvakinja Perković
Vidi originalni članak

Sandra Perković, aktualna europska, svjetska i olimpijska prvakinja u bacanju diska, nominirana je za najbolju svjetsku atletičarku za 2013. godinu. Ove sezone osvojila je svjetski naslov u Moskvi, te drugi put za redom bila pobjednica Dijamantne lige u disciplini diska, bez ijednog poraza. O tome tko će biti najbolji odlučit će glasovi posjetitelja stranice Svjetskog atletskog saveza (iaaf.org).

Glasanje traje do 27. listopada kada će se znati tri atletičara i tri atletičarke koji ulaze u uži izbor. Proglašenje najboljih bit će 16. studenog u Monaku. Uz Sandru Perković kandidatkinje su još Valerie Adamas (kugla), Abebe Aregawi (1500 m), Meseret Defar (3000 m), Tirunesh Dibaba (5000 m), Shelly-Ann Fraser-Pryce(100 m), Zuzana Hejnova (400 m prepone), Caterine Ibarguen (troskok), Brianna Rollins (100 m prepone) i Svetlana Skolina (vis).

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Buster Cro 16.10.2013.

    MOJ NAKLON....

  • zvizda 03.10.2013.

    Bravo Sandra! Idemo glasati.

  • mago civo 02.10.2013.

    Sandra dominira u svojoj disciplini iako ni ostale nominirane atletičarke nisu ništa manje sjajne u svojim disciplina, naravno da ću navijati da proglase Sandru najboljom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare