To je to što me zanima!

Sandra piše povijest: Danas u lov na četvrto zlato za redom

Taktika je da odmah u prvoj seriji osiguram preostalih pet hitaca. Neću ništa obećavati jer mi se to ranije uvijek obijalo o glavu, rekla je Sandra prije današnjeg finala (20.15)
Vidi originalni članak

Barcelona, Helsinki, Zürich - to su gradovi u kojima je Sandra Perković od 2010. do 2014. godine osvajala naslove europske prvakinje u bacanju diska.

Tri naslova zaredom nema nijedna diskašica u povijesti, a Sandra želi tu brojku danas povećati na četiri. Bit će mala gužva za Sandru, jer zbog niske norme (62 metra) u finale se plasiralo čak 15 diskašica. Od svih njih samo Sandra ove sezone ima hitac duži d 70 metara, no njemačke diskašice su odmah tu. Tako je Julija Fischer ove godine bacila disk 68,49 metara, a Nadine Müller 65,79 metara.

- Taktika je da odmah u prvoj seriji osiguram preostalih pet hitaca, a onda idemo polako. Neću ništa obećavati jer mi se to ranije uvijek obijalo o glavu - istaknula je Sandra.

Sara Kolak (21) plasirala se u finale koplja, i to odmah nakon prve serije. Prebacila je normu za pola metra (60,51) i njezin je finale na rasporedu u subotu od 18:45.

Sandra po novu medalju ide danas od 20.15 sati, a prije nje će na scenu izaći i Ivan Horvat. Mladi skakač s motkom iz Osijeka u finalu će skakati od 19.10 sati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Anamari_2 08.07.2016.

    Super!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare