To je to što me zanima!

Sandra: Presretna sam, uspjela sam vratiti zlato u svoje ruke

Presretna sam, uspjela sam vratiti svjetsko zlato koje sam izgubila 2015. Ovo je moj stadion, na njemu se osjećam fantastično. Sad imam sve tri titule, rekla je Sandra nakon natjecanja
Vidi originalni članak

Sandra Perković nova je svjetska prvakinja u bacanju diska! Ono što joj je za malo pobjegnulo u Pekingu sada je ponovno u njezinom vlasništvu. Naravno, riječ je o zlatnoj medalji atletskog SP-a.

- Presretna sam, uspjela sam vratiti svjetsko zlato koje sam izgubila 2015. Ovo je moj stadion, na njemu se osjećam fantastično. Sad imam sve tri titule, aktualna sam olimpijska pobjednica, svjetska i europska prvakinja - rekla je nova/stara svjetska prvakinja nakon što je primila zlatnu medalju.

Sandra je bila uvjerljiva i dominantna. Prvim hicem najavila je sjajnu večer i bacila dalekih 69,30, a pobjedu je potvrdila u drugoj seriji bacivši 70,31m. Svi hici bili su oko 70 metara što samo potvrđuje njezinu odličnu formu nakon drastičnog gubitka kilograma.

- Mast ne pomaže bacačima. Samo snaga i eksplozivnost - govorio je legendarni, danas pokojni Ivan Ivančić, Sandrin prvi trener.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • tuti fruti 11 14.08.2017.

    Neka pati koga smeta sandra je prvak svijeta.

  • Nisia1981 14.08.2017.

    Respect!

  • sugr13 14.08.2017.

    Čestitke Sandra!

Komentiraj...
Vidi sve komentare