To je to što me zanima!

Sandra slavila i u Monte Carlu: Jedan pravi hitac za 1. mjesto

Sjajna hrvatska atletičarka je nakon 1. serije bila tek treća, a onda zaredala čak tri prijestupa. Međutim, u 5. seriji bacila je hitac za novu demonstraciju dominacije...
Vidi originalni članak

Sandra Perković pobjednica je u bacanju diska na šestom mitingu Dijamantne lige održanom u Monte Carlu. Hicem od 66,80 metara Sandra je i zadržala vodstvo u ukupnom poretku s čak 22 boda, dok ostale konkurentice uoči posljednjeg mitinga imaju samo sedam bodova. 

Sjajna hrvatska atletičarka je nakon prve serije bila tek treća, a onda i zaredala čak tri prijestupa. Međutim, u petoj seriji bacila je pobjednički hitac za novu demonstraciju dominacije u svojoj disciplini

Dani Samuels završila je kao drugoplasirana s metar i pol slabijim rezultatom dok je trećeplasirana bila Amerikanka Gia Lewis-Smallwood.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • AndjelkoGotal 18.07.2015.

    znate, kada se zaljubiš, pa počnu titrati hormoni ljubavi, moraš tu i tam prestupiti.

  • Xyster 17.07.2015.

    Mogli ste i napisati da je Dibaba srušila svjetski rekord na 1500 metara. Je dano od onih rekorda za koje se mislilo da će biti vječni.

  • prajdali 17.07.2015.

    Iskreno se nadam da će veličanstvena Sandra biti u top formi u Riu.Ipak,počinje zabrinjavati veliki broj neispravnih hitaca no ona će to već popraviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare