To je to što me zanima!

Sandra: Zlato u Tokiju? Ne bih si radila pritisak, idemo polako

Prošla sezona je bila dosta teška. Ovo je potvrda da u ovu sezonu ulazimo drugačije, bolje, i jako sam sretna. Mislim da ova 2020. može biti jako dobra, rekla je Sandra Perković
Vidi originalni članak

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković sezonu je standardno otvorila Zimskim bacačkim kupom u Splitu. Sandra je disk bacila dalekih 65,93m što je trenutno najbolji hitac sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Po ono što smo došli, to smo danas i ostvarili. To je bilo baciti najbolji rezultat na svijetu koji je u ovom trenutku iznosio 64,14m od drugoplasirane s Olimpijskih igara u Riju. Već sam pobjegla Kubankama na dva metra, ali žao mi je što danas nisam uspjela uloviti hitac za koji sam bila fizički spremna - rekla je nakon natjecanja pa dodala:

- Prvi cilj na državnom prvenstvu je ispunjen.

Što je natjecanje išlo k svojem kraju, Sandra je bila sve bolja. Trener Edis Elkasević rekao je da je najbolji hitac bio posljednji, šesti, ali je završio u mreži.

- Da, taj hitac je bio tehnički jako dobar, no kada ja bacam u mrežu onda znate da sam čak i u dobroj formi.

Sandra je s rezultatom 65,93m ostvarila najbolji hitac sezone i tako poslala poruku svima u svijetu.

- Odradili smo pripreme odlično, zadovoljna sam i vrijeme nas je stvarno mazilo ove godine ovdje u Splitu. Bilo je nevjerojatno toplo i lijepo i žao mi je što disk danas nije otišao i dalje da pokažemo koliko smo zaista spremni. Sada na ovo moramo nadograđivati, Tokio je za pet mjeseci i nadati se i željeti sve najbolje.

- Prošla sezona je bila dosta teška. Ovo je potvrda da u ovu sezonu ulazimo drugačije, bolje, i jako sam sretna. Mislim da ova 2020. može biti jako dobra.

Stanje s ozljedama je, na svu sreću, dobro. Većih nije bilo, a one manje su standardne.

- Nisam imala nikakvih većih problema, imali smo klasične povrede. Moj tim je fenomenalan, htjela bih pohvaliti Gabelicu i Vajdu, koji vode brigu o mojem tijelu i zdravlju i naravno svojeg trenera Edisa Elkasevića bez čijeg plana i motiva ne bi bilo ni ovakvih rezultata.

Kubanke Caballero i Perez već su tri puta bacale ove sezone, no još nisu na tim daljinama.

- To mi je drago. Jako smo radili ovu zimu, ali idemo korak po korak i želimo bacati sve dalje iz natjecanja u natjecanje.

Osvojiti tri olimpijska zlata u nizu nije mala stvar. No, koliko je to blizu ili daleko?

- Ne bih željela sebi stavljati preveliki pritisak. Želim odraditi pripreme kako treba pa onda što Bog da - zaključila je Perković.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • PredragKišurek 08.03.2020.

    Kapa dolje nikad možda nećemo imati tako bacačicu diska ne samo u Hrvatskoj već Europi i Svjetu.Ali bojim se da je to to.Pad je malo očigledan politika sudenje pa najavljen odlazak iz Hrvatske zbog dečka trenera itd.Dobro te to sve unatrag vratilo za Eu. možda dobra ali Svijetu ne Kubanke jače daj bože da griješim.

  • rođo101 07.03.2020.

    normalno da je ti je ova sezona lakša,gradonačelnik počastio dobrom lovicom tebe i tvog zagondžiju,a riješeno je i stambeno pitanje na račun nas kji plaćamo prirez 18% koji plaćamo 17kn m3 vode,180kn što mi kiša pada na krov moje kuce i ostaje na mom dvorištu itd,itd dosta toga mi plaćamo da bi takvi kao ti mogli živjet u udobnim gradskim stanovima

  • mrTrobec 07.03.2020.

    Dok je Kubanki ništa od medalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare