To je to što me zanima!

Sandri 1. poraz sezone: Perez bolja za samo 7 centimetara

Nakon pet od ukupno sedam natjecanja Sandra Perković i dalje uvjerljivo vodi u redoslijedu diskašica s 18 bodova, a Perez se probila na drugo mjesto sa sedam
Vidi originalni članak

Sandra Perković je na mitingu Dijamantne lige u Lausanni zauzela drugo mjesto u bacanju diska hicem od 67.06 metara. Bolja od nje za samo sedam centimetara bila je kubanska bacačica Yaimi Perez, a treće mjesto zauzela je još jedna Kubanka Denia Caballero

Perković nas je sve pomalo naviknula na prva mjesta te je ovaj rezultat zapravo i malo iznenađenje, no tko zna kako bi se sve skupa završilo da Sandra nije prestupila u tri pokušaja. Perković je najbolji hitac bacila u trećoj seriji, no onda je prestupila u svim preostalim pokušajima. 

Nakon pet od sedam natjecanja Perković i dalje uvjerljivo vodi u redoslijedu diskašica s 18 bodova, a Perez se probila na drugo mjesto sa sedam. Spomenimo i kako je u Lausanni nastupila i Ana Šimić koja je u skoku u vis zauzela peto mjesto s preskočenih 1.91 metara. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Azur 10.07.2015.

    Tesko je za svakog sportasa odrzati formu tokom cijele godine.

  • nikluk20 09.07.2015.

    i?.....ajme....

  • zanussi 09.07.2015.

    nema veze, to je samo jedan obican miting. i zelim da kubanka bude jos i bolja, jedino ce uz zdravu konkureciju sandra moci i dalje napredovati, jer veoma je tesko biti konstantno na visokoj razini ako nema konkurecije. naprijed sandra, bravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare