To je to što me zanima!

Sanja Jovanović: Završila sam treća jer sam griješila

Vremenom 28.17, koliko je plivala na 50 metara leđno, na Olimpijskim igrama u u Ateni Sanja Jovanović bi osvojila brončanu medalju
Vidi originalni članak

Kako je krenulo, izgledalo je da će se Sanja Jovanović još jedanput “prošetati” europskim plivanjem. Već nakon 20-ak metara imala je osjetnu prednost, no kako se bližio kraj, počela je padati i, na žalost, na kraju završila “tek” treća.
- Napravila sam nekoliko pogrešaka i zbog toga na kraju završila treća - rekla je naša najbolja plivačica, koja je, unatoč tome, uspjela isplivati hrvatski rekord. Točnije, ponovila je rezultat iz polufinala u kojem ga je srušila.
Bez obzira na to što joj je izmaklo zlato na Europskom prvenstvu, Sanja i te kako može biti zadovoljna. Na ovo prvenstvo došla je tek usput, sprema se isključivo za Olimpijske igre, gdje će, vjerujemo, opet “eksplodirati”.

ČESTITAO PREMIJER SANADER
Ponosni smo na još jedno europsko odličje pridodano tvojoj zbirci i uvjereni da ćeš radom, zalaganjem i upornošću još dugo ostati u vrhu europskog plivanja, stoji u čestitci prvog čovjeka Vlade Ive Sanadera koja je na njenu adresu stigla ubrzo nakon što je osvojila brončanu medalju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare