To je to što me zanima!

Santini: Golove slavim uvijek isto, za pokojnog oca i Boga

Poseban je osjećaj kad zabijem gol. Slavim uvijek na isti način. S obje ruke prema nebu, jedna je za Boga, druga za mog oca, rekao je Ivan Santini, igrač Kortrijka...
Vidi originalni članak

Ivan Santini iz Zadra otišao je 1. srpnja 2013. godine u belgijski Kortrijk. Bila je to sjajna odluka. Santini je najbolji igrač belgijske Pro lige. Prvi je strijelac s 13 golova, a srušio je dva najbolja belgijska kluba, Anderlecht i Club Brugge. 

Hrvatski napadač zabio je "hat-trick" Club Bruggeu u 4-1 pobjedi Kortrijka. Navijači skandiraju njegovo ime, a napravili su i transparent u njegovu čast.

- Kad sam na terenu, trudim se biti kao lav. Tako mi je otac rekao. Na terenu budi lav, izvan terena budi dobar sa svima - rekao je Ivan Santini, prva zvijezda belgijskog kluba koji drži sedmo mjesto Pro lige.

Santini je veliki vjernik, a pokojnom ocu posvećuje sve golove.

Poseban je osjećaj kad zabijem gol. Slavim uvijek na isti način. S obje ruke prema nebu, jedna je za Boga, druga za mog oca - rekao je Santini i dodao:

- Vjera mi je jako važna. Molim svaki dan. Imao sam 17 kad sam otkrio što znači vjera. Bio sam u Salzburgu, godinu dana prije nego mi je otac preminuo. Počeo sam čitati Bibliju. Da se tada nisam zbližio s Bogom, mislim da ne bih mogao živjeti s gubitkom oca - kazao je hrvatski napadač.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • user_392580 21.12.2014.

    najzapostavljeniji hrvatski igrac

  • damso_1 29.01.2014.

    gledao sam uzivo svaku domacu utakmicu zadra dok je igrao i mogu reci da je dobar nogometas. ima odlican sut i dobro se gradi. uspjet ce u karijeri. sretno

  • MIMI2_1 29.01.2014.

    Bravo za dečka, napokon jedan članak koji vrijedi pročitati. Sve najbolje i neka ti je Bog na pomoći!

Komentiraj...
Vidi sve komentare