To je to što me zanima!

Santini u Anderlechtu, Milan potvrdio dolazak Halilovića...

Prometan dan danas je bio za hrvatske nogometaše. Nakon što je Santini potpisao za Anderlecht, i Alen Halilović pronašao je novi angažman, a to će biti talijanski velikan Milan...
Vidi originalni članak

Povremeni hrvatski reprezentativac Ivan Santini (29) novi je igrač belgijskog Anderlechta, a njegovom dosadašnjem klubu Caenu pripast će tri milijuna eura. Santini je s Francuzima ušao u zadnju godinu ugovora, no nije ga htio produžiti i francuski prvoligaš ga je odlučio prodati. S Belgijcima je potpisao ugovor na tri godine.

Santini se tako vratio u Belgiju gdje je već nastupao u dresovima Kortrijka i Standarda iz Liegea, a za Caen je u tri sezone odigrao 75 utakmica i zabio 27 golova. Zadranin se tako pridružio bivšem igraču Hajduka Antoniju Miliću, koji je također na početku ove sezone došao u najtrofejniji belgijski klub. U novome klubu nosit će broj 19.

Halilović u Milanu

Talijanski velikan Milan, kao što se i nagađalo prethodnih dana, potvrdio je dolazak Alena Halilovića (22). Halilović u "crveno crne" dolazi kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa HSV-om.

Tako je Halilović i službeno postao novi igrač legendarnog kluba nakon što je prije pet dana obavio liječnički pregled. Transfer je potvrđen na službenim stranicama Serie A, a iako još nije službeno objavljeno, pretpostavlja se da je ugovor potpisao na tri godine.

Vijest o njegovom dolasku je prije nekoliko dana odjeknula senzacionalno jer se ničime nije dalo naslutiti da ga Milan prati i želi dovesti. Halilović je stigao iz HSV-a nakon što je proveo jednu i pol sezonu na posudbi u Las Palmasu. Kako su oba kluba (i HSV i Las Palmas) ispali u drugu ligu, nisu imali financijska sredstva zadržati ga. Na kraju je stigao u Milan kao slobodan igrač, što znači da je došlo do dogovorenog raskida ugovora između njega i njemačkog kluba. 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • benitooo 04.07.2018.

    Sad će i milan u 2 ligu

  • Veki-Zagreb 04.07.2018.

    Zao mi je sto Santini nije isao u Rusiju umjesto Kalinica...

  • boky89 03.07.2018.

    Ja se nadam da ste Seada Halilovića potpisali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare