To je to što me zanima!

Santos: Da, poslali smo Milanu pismenu ponudu za Robinha

Treći put u svojoj nogometnoj karijeri 28-godišnji bi brazilski nogometaš Robinho mogao zaigrati za svoj matični klub, Santos. Transfer bi mogao biti gotov ovaj tjedan
Vidi originalni članak

Nakon medijskih informacija o otvorenim pregovorima, te javnom pozivu koji je nekadašnjem suigraču poslao Neymar, iz brazilskog su kluba potvrdili da su pregovori s Milanom doista počeli. Točnije, učinio je to predsjednik Luis Alvaro Ribeiro.

- Robinho se želi vratiti u Brazil, a Brazil kod njega uvijek znači - Santos – rekao je Ribeiro dodavši:

- Poslali smu AC Milanu pismenu ponudu za otkup Robinhova ugovora. Nadamo se pozitivnom ishodu, premda zasigurno između naših mogućnosti i Milanovih prohtjeva postoji jaz.

- Možemo realizirati Robinhov prijelaz, ali bit će to vrlo zahtjevna zadaća. Bitka je to koja mora dati rezultat već do kraja tjedna.

Ugovor s milanskim klubom Robinhu vrijedi do 30. lipnja 2014. godine.

Za Santos je igrao do 2005. godine kada je prešao u madridski Real. Vratio se onamo 2010. godine na polugodišnju posudbu iz Manchester Citya.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • WOMANIZER 12.12.2012.

    istrunuo on!

  • skibidibiiip 12.12.2012.

    Inače sam Milanista pa mi ovo nepaše jer znam o koliko se talentiranom igraču radi. Kad god uđe u igru napravi razliku, no događa mu se evo po treći put da ga se klub rješava (Madrid, City,..Milan!) zbog njegovog "obijanja po birtijama", a ne toliko o spominjanim ozljedama zbog čega bilježi slabu minutažu. Šteta, taman se vratio u život...!

  • zacs 12.12.2012.

    ROBINHO & SAMMIR

Komentiraj...
Vidi sve komentare