To je to što me zanima!

Santos: Kostarikanski golman je čudo. Eh, da nije bilo njega...

Kod zadnjeg penala samo sam reagirao. Svaka čast mojim suigračima koji su ih izvodili perfektno, rekao je Navas, kojeg je pohvalio i grčki izbornik Fernando Santos
Vidi originalni članak

Ovo je velik pothvat za nas. Nije bilo lako braniti se s desetoricom. No imali smo samopouzdanja kad su došli penali. Golman je bio čudesan, kao i izvođači, rekao je trener Kostarike, Jorge Luis Pinto, nakon što je njegova momčad izbacila Grčku u dramatičnoj utakmici.

Kostarika je vodila do sudačke nadoknade. Grci su zabili za produžetke, a Kostarika je od 66. minute igrala s igračem manje nakon isključenja Duartea. Izdržali su od kraja i izbacili Grke.

- Pobjedu posvećujemo svim ljudima u Kostariki. Poštujemo Nizozemsku, ali želimo nastaviti našu bajku. Gladni smo - dodao je Jorge Luis Pinto.

Jedan od kostarikanskih junaka je golman Keylor Navas.

- Nismo se predavali i zahvalan sam Bogu što je ovako završilo. Što se tiče moje obrane penala. Samo sam reagirao. Svaka čast suigračima koji su ih izvodili perfektno. Pišemo povijest - rekao je Navas.

Grčki izbornik čestitao je Kostariki.

- Ne želim govoriti o sreći i nesreći. Kostarika je u ovoj utakmici bila sretnija i svaka im čat. Bili smo umorni, a njihov golman je čudo. Bilo bi drugačije da nije bilo njega - rekao je Fernando Santos, izbornik Grčke.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • El Tractor 18.02.2015.

    Čudo koje grije klupu u Realu...

  • Doolby 30.06.2014.

    naslov bi trebao bit ''eh da smo mi imali njega...''

  • _Cicero 30.06.2014.

    Svaka čast jednom od najboljih golmana turnira Navasu ali i maloj Kostariki u cjelini! Četvrfinale je tu, ogroman uspjeh za skoro svaku reprezentaciju, ali sada nije nemoguće da možda odu i stepenicu više!

Komentiraj...
Vidi sve komentare