To je to što me zanima!

Santos 'opalio' po Poke 'lovcu' Pageu: Iskazao se kao se*onja!

On je potvrdio da je sjajan sportaš i vrhunski udarač. Ali, on se iskazao kao se*onja koji nema poštovanja prema protivnicima, rekao je o Pageu Evangelista Santos
Vidi originalni članak

Prvi put nakon održane borbe na Bellatoru prošlog vikenda u Londonu, za medije je progovorio i Brazilac Evangelista 'Cyborg' Santos. Podsjećamo, udarcem koljenom u glavu nokautirao ga je Michael 'Venom' Page te potom bacio Poke loptu prema njemu. Zatim se saznalo da je nesretni Santos zaradio frakturu lubanje što je izgledalo vrlo ružno.

On smatra kako se nije dogodilo ništa strašno.

- To je samo fraktura, nije mi došlo do mozga i ja sam dobro. U bolnici sam bio samo pet ili šest sati i odmah su me pustili. Uskoro idem u SAD gdje me čeka operacija. Hvala Bogu pa nema oštećenja mozga - započeo je Brazilac pa nastavio:

- Nisam imao pojma što se dogodilo. Tek kad sam dodirnuo svoje lice shvatio sam što je bilo. Kad su mi pokazali rendgensku snimku bio sam šokiran, da je pogodio dva ili tri centimetra dalje, možda bih ostao bez oka - otkriva Evangelista.

Njegov protivnik Page zaradio je pozamašan broj kritika zbog načina proslave dok je nesretni Santos ležao u bolovima. 

- On je potvrdio da je sjajan sportaš i vrhunski udarač. Mislio sam iskoristiti neke njegove slabosti, no nisam uspio. Ali, on se iskazao kao se*onja koji nema poštovanja prema protivnicima. Niti prije ni poslije borbe. On bi mogao postati 'celebrity' prema talentu i ne treba se ponašati tako. Mislim da je načinom proslave ispao klaun, tako se ne ponašaju šampioni - zaključio je Santos.

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BrukLopez 22.07.2016.

    Bem vam vas sport, ako se to uopce moze nazvat sportom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare