To je to što me zanima!

Santos: Sanches je rođen prije 18 godina, a CR je nenadmašiv

Sanches je rođen u Portugalu i ima 18 godina. Ja imam 61 godinu. U to nema nikakve sumnje. Rođen sam prije 61 godinu i imam 61 godinu, a on je rođen prije 18 godina i ima 18, zaključuje Santos
Vidi originalni članak

Uoči utakmice Walesa i Portugala koja se igra večeras od 21h u Lyonu, portugalski izbornik Fernando Santos odbacio je priče kako je ovo sudar Balea i Ronalda za koje se priča da se i ne slažu najbolje u svlačionici madridskog Reala.

Cristiano je pravi primjer i nenadmašiv timski igrač

- Nema dodatnog pritiska, svi igrači imaju dovoljno iskustva, naviknuli su na to. Sve momčadi žele izboriti finale, svi imaju isti cilj. Ne radi se o Cristianu ili Baleu. Svi igrači u svim momčadima žele otići što je dalje moguće. Ne igramo za Zlatnu loptu, igramo za finale - započeo je Portugalac pa prokomentirao kritike na račun kapetana Cristiana Ronalda:

- Cristiano je bio fantastičan primjer u svim segmentima igre. Kada se govori o igraču koji radi za momčad, on je nenadmašiv. Njegovo ponašanje na treningu, oko drugih igrača - na istom je nivou kao i svi ostali igrači kada se radi o motivaciji, jer svi žele izboriti finale u Parizu.

Na komentare legendarnog francuskog trenera Guya Rouxa oko godina Renata Sanchesa reagirao je mirno i jasno:

- Sanches je rođen u Portugalu i ima 18 godina. Ja imam 61 godinu. U to nema nikakve sumnje. Rođen sam prije 61 godinu i imam 61 godinu, a on je rođen prije 18 godina i ima 18 - zaključuje Santos.

Pojavio se video Sanchesa koji mu ide u prilog

Naime, Francuz je izjavio ovo prije nekoliko dana, iako nema niti jedan dokaz za ovakvu tvrdnju:

- Kaže da ima 18 godina, ali moramo pogledati njegovu povijest. Tek prije nekoliko godina doznali smo njegov datum rođenja, a datum nije točan. Mislim da ima 23 ili 24 godine. Bez ozbira na sve, doista je dobar igrač.

Rasprave o godinama portugalskog veznjaka i dalje ne staju, a u prilog mladom igraču ide i video iz njegovih mlađih dana u Benfici gdje izgleda kao tipični desetogodišnjak...

Idi na 24sata

Komentari 39

  • sarkastik76 12.07.2016.

    činjenica: najlošiji euro od kad pratim nogomet, a to je 1984 godine! samo se igrala obrana, najmanje golova u prosijeku. prvak (portugal) dobija samo 1 utakmicu u 90min od mogućih 7!!!!!!!????? čak je i grčka 2004 bila atraktivnija.

  • franz beckenbauer 06.07.2016.

    Da su ga kojim slucajem uzeli barca, real ili man.u onda nista o ovome.nebi pisali. Al eto....kao sto rece joca..pa nije portugal kambodza da se laze za takve stvari.

  • joca jakarta 06.07.2016.

    u portugalu se nemože lagat za godine, pa nije to nekakva neuređena zemlja trećeg svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare