To je to što me zanima!

Sapunica je gotova: Hrvatska i Češka igraju na 'bombonjeri'

Češka nogometna reprezentacija imat će priliku zaigrati na novom stadionu Aldo Drosina u Puli, popularno zvanog 'bombonjera' na prijateljskoj utakmici s Hrvatskom
Vidi originalni članak

Pulski stadion Aldo Drosina ugostit će 9. veljače nogometne reprezentacije Hrvatske i Češke koje će na obnovljenom stadionu odigrati prijateljsku utakmicu. Grad Pula i čelnici Istre na jednoj strani, te HNS na drugoj borili su se oko toga hoće li se utakmica uopće odigrati na popularnoj 'bombonjeri' ili ne. Istrijani su na izbornoj Skupštini za prvog čovjeka HNS-a podržali Igora Štimca, pa je izbio problem. Ipak obećanje HNS nije pogazio...

'Hrvatska će jednu od ponajboljih europskih reprezentacija proteklih petnaest godina ugostiti na novoizgrađenom stadionu Aldo Drosina u Puli', potvrđeno je službenim stranicama HNS-a. Stadion ima kapacitet devet tisuća gledatelja.


Idi na 24sata

Komentari 5

  • fantastic 14.01.2011.

    DA DA...Bajadera ce ugostiti cehe. 2-0 za nas

  • user_75108 14.01.2011.

    Tak treba! Iako sam iz Zagreba, smatram da Hrvatska reprezentacija mora igrati i po drugim gradovima, a ne samo u ZG-u. Prvenstveno zbog onog rugla na Maksimiru - em je odvratno bit na njemu, em je odvratno za vidjet to... A ako se u Puli već izgradio novi i lijep stadion, zašto to ne iskoristiti?

  • NenadObradović 14.01.2011.

    Ma nemože se HNS tako monopolistički ponašat.,niti ucijenjivati nikoga ali ipak to radi.Zna se ko je pobijedio na izborima ,ali je žalosno što Markovič misli da nema nitko bolji? od njega. Po njegovom poslje njega prestaje igranje nogometa na ovim prostorima jer ga nema ko dostojno zamjenit. Žalosno ali istinito zato nam se događaju ovakvi slučajevikao što je sad u Puli hoče neče,a stadion je baš prava bombonjera,trenutno sigurno naš najljepši stadion.

Komentiraj...
Vidi sve komentare