To je to što me zanima!

Bila sam na njoj, ali spasilo ju je zvono: Sara izgubila u Italiji

Prva runda je bila blizu, u drugoj sam bila bolja, a treća je pripala njoj. Kondicijski se nisam najbolje osjećala, nisam to bila ona prava ja, rekla je hrvatska borkinja Sara Luzar Smajić za Fightsite
Vidi originalni članak

Sara Luzar Smajić (22) izgubila je u drugoj profesionalnoj MMA borbi. Bolja od hrvatske borkinje, koja radi kao djelatnica osiguranja francuske ambasade u Zagrebu, bila je Talijanka Angelica 'Angyconda' Vezzoli odlukom sudaca nakon tri runde, piše Fightsite.

Sara i Angelica do ove borbe u perolakoj kategoriji (do 65,7 kilograma) imale su isti MMA put. Obje su imale jednu borbu i jednu pobjedu. Sara je u prvoj profi borbi u listopadu prošle godine na NFC 8 priredbi slavila tehničkim nokautom u 1. rundi.

No protiv Angelice Vezzoli na Manerba Fight Night u Italiji nije išlo.

- Prva runda je bila blizu, u drugoj sam bila bolja, a treća je pripala njoj. Mislim da mi je za pobjedu nedostajalo jedno rušenje. U drugoj rundi sam došla u 'mount', bilo je blizu toga da sudac prekine, ali spasilo ju je zvono. Kondicijski se nisam najbolje osjećala, nisam to bila ona prava ja. No ovo je dobro iskustvo - rekla je Sara za Fightsite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • afrika 24.04.2018.

    Čučerijaner navija za tebe

  • Rvatina_gugla 24.04.2018.

    Bio sam i ja na njoj. Spasio ju je alarm

  • Exterminator 24.04.2018.

    Koliko ima kila zna netko ? Poluteška ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare