To je to što me zanima!

Sarajevo želi Anasa Sharbinija: Kontakti su već uspostavljeni

Postoje kontakti s nekoliko klubova, a jedan od njih je i FK Sarajevo. Radi se o velikom i sređenom klubu s velikim ambicijama i nije neomguće da Anas dođe, rekao je Anasov otac Jamal
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac Anas Sharbini završio je posudbu u Osmanlisporu i navjerojatnije se neće vraćati u Rijeku. Da problema s pronalaskom nove sredine neće imati govori činjenica da su ga čelni ljudi FK Sarajeva već kontaktirali.

- Postoje kontakti s nekoliko klubova, a jedan od njih je i FK Sarajevo. Radi se o velikom i sređenom klubu s velikim ambicijama i nije nemoguće da Anas dođe, ali treba pričekati još malo. Potrebno je najprije riješiti neke stvari - rekao je Anasov otac i menadžer Jamal Sharbini za SportSport.ba.

Nogometaš kao što je Sharbini bi definitivno predstavljao pojačanje za momčad s Koševa, budući da se radi o bivšem hrvatskom reprezentativcu koji je pored Osmanlispora još igrao za Rijeku, Hajduk te Ittihad iz Saudijske Arabije.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • dalmatino965 11.06.2016.

    Pravo Hrvatsko ime....Anas...😨😨😨

  • 11.06.2016.

    pazi se anase ne toce u svakoj radnji alkohol, pazljivo biraj mjesta

  • Sokol24 10.06.2016.

    Besplatni tipovi analizirani od strane bookmakera (samo danas !), ne propustite priliku -> 100% garantirana zarada, email- daliborskoric1980@hotmail.com

Komentiraj...
Vidi sve komentare