To je to što me zanima!

Šarapova brani naslov: Serenu nije pobijedila već 9 godina...

Šarapova i Serena igrale su dosad 15 puta, a Ruskinja ima samo dvije pobjede, međutim njih je ostvarila 2004. godine. Serena ima 12 pobjeda u nizu protiv Ruskinje
Vidi originalni članak

Marija Šarapova pokušat će u subotu obraniti naslov u Roland Garrosu. Loša vijest za Ruskinju je da će se s druge strane mreže biti Serena Williams, koju nije pobijedila već devet godina.

Šarapova i Serena igrale su dosad 15 puta, a Ruskinja ima samo dvije pobjede, međutim njih je ostvarila 2004. godine. Serena ima 12 pobjeda u nizu protiv Ruskinje, a posljednju je ostvarila prije nešto manje od mjesec dana u finalu Madrida. Bilo je tada 6-1, 6-4 za Amerikanku nakon nešto više od 80 minuta igre.

Serena je, kao i Šarapova, na pariškoj zemlji osvojila samo jedan naslov. Dogodilo se to 2002. godine kada je u finalu bila bolja od sestre Venus.

Iako Šarapova brani naslov, Serena je favorit jer ove godine još uvijek ne zna za poraz na zemlji i djeluje uistinu moćno.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ecolozzi 10.06.2013.

    Od ovih današnjih tenisačica nitko je ne može dobiti ako nije ozljeđena, Šarapova se mučila protiv Azarenke, uglavnom već viđeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare