To je to što me zanima!

Šarić je naljutio Zagreb: 'Mravi' tvrde da je Dario njihov igrač

U Trnskom tvrde kako je Dario Šarić njihov igrač, dok se iz Splita brane tvrdeći da je potpisao za Bilbao. Direktor Zagreba tvrdi da im Split uzima igrača pod ugovorom...
Vidi originalni članak

Nonsens je, i pravni i moralni, da Split uzima našeg igrača pod ugovorom. Kako bi bilo da mi uzmemo pet ili šest igrača Splita pod ugovorom, rekao je Ivan Božanić, direktor Zagreba.

“Mrave” je iznervirala vijest da je Dario Šarić u ponedjeljak navečer trenirao sa Splitom, a još je Zagrebov igrač.

- Koliko je nama poznato, Dario je igrač španjolskog Bilbaa. A hoće li, i kako, riješiti svoj spor sa Zagrebom, u to ne ulazimo - istaknuo je Nikola Vujčić, sportski direktor Splita.

Predrag Šarić ne vidi niša sporno u tome da mu sin trenira sa Splitom.

- Zagreb misli da je Dario njihov igrač, mi se s tim ne slažemo - rekao je Predrag Šarić, koji je razočaran što Darija nisu željeli dovesti Cibona ili Cedevita.

- Stalno govore o Darijevu razvoju, a on je gotov igrač. Pa u reprezentaciji je pokazao da je pravi - dodao je Šarić.

Cibona i Cedevita nisu željeli pregovarati sa Šarićima jer je Dario formalno još Zagrebov igrač.

- Split nije nekorektan, Šarići su se ponudili i oni su ga uzeli - rekao je Matej Mamić, sportski direktor Cedevite.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • coravicopitar 19.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • daljinac 19.09.2012.

    čiji je talentirani šarić to će odlučiti radić i njegova kompa kako bude njima odgovaralo.nažalost, sve tri ekipe cibona,cedevita i zagreb su zagrebačke ekipe .iduče prvenstvo hrvatske bit će zapravo prvenstvo zagreba ! zadar i split i neznam tko još su periferne ekipe.na žalost sve je centralizirano od ekipa do saveza košarkaškog.

  • marban 19.09.2012.

    pustite momka da igra,

Komentiraj...
Vidi sve komentare