To je to što me zanima!

Šarić o Pucu: Svi smo izgubili velikog čovjeka i rukometaša

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Danijel Šarić i Siarhei Rutenka najavili su za 24sata utakmicu 4. kola Lige prvaka između Zagreba i Barcelone u Areni. Prisjetili su se i preminulog Iztoka Puca...
Vidi originalni članak

Mislim da se i jedni i drugi nalazimo u dobroj formi. Mislim da mi još nismo dostigli onu stopostotnu formu, međutim iz utakmice u utakmicu, kako u našoj domaćoj ligi, tako i u Ligi prvaka ulazimo postepeno, najavio je najbolji rukometaš španjolskog prvenstva prošle sezone Danijel Šarić utakmicu četvrtog kola Lige prvaka protiv Zagreba u Areni.

Utakmica je na rasporedu u subotu u 20.15, a najveća sportska dvorana u Hrvatskoj je rasprodana što garantira lijepu atmosferu.

- Zagreb je jako opasna momčad, a još igraju i pred svojom publikom - kaže golman Barcelone.

Katalonci nikad još nisu izgubili od Zagreba u 12 susreta i večerašnji susret bit će pravi izazov za Balića i ekipu.

- Imam dobro mišljenje o Zagrebovim igračima i cijeloj momčadi. Očekujem tešku utakmicu - dodao je ponajbolji lijevi vanjski na svijetu, Siarhei Rutenka.

Dodatni motiv zagrebašima bit će i sjećanje na prerano preminulog Iztoka Puca. Rukometaši Zagreba istrčat će na parket sa crnim florom, a sav prihod od utakmice ide za pomoć Pocovoj obitelji.

- Takav je život. Odnio je toliko medalja, no zadnju borbu nažalost nije izdržao. Čitava bivša Jugoslavija, ne samo Hrvatska i Slovenija ostala je bez jednog velikog čovjeka i rukometaša - zaključio je Šarić prisjetivši se velikog Iztoka Puca. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • JozoMarinovic 22.10.2011.

    hrvatska vs srbija... http://www.erepublik.com/en/referrer/electro2u

  • kinezojapanac 22.10.2011.

    Sad ste se našli pametovati, a u samom startu bolesti kad su neke šanse postojale, nigdje vas nije bilo. m.r.š.

  • aragon 22.10.2011.

    reklamira se vecernj list , ipak su oni puno bolji od vas

Komentiraj...
Vidi sve komentare