To je to što me zanima!

Šarić ostaje ‘mrav’, ipak neće na posudbu u redove Zadra...

On je najjači mentalno. Ponašat će se kao da se ništa nije događalo, kaže trener Zagrebovih juniora Denis Bajramović koji Darija Šarića vodi na jaki turnir u Rim...
Vidi originalni članak

Juniorska momčad Zagreba otputovala je u Rim, gdje će do četvrtka igrati na turniru protiv domaće Stelle Azzurre, Dnjipra i Gran Canarije. U sastavu će biti i Dario Šarić, koji neće na posudbu, već ostaje “mrav” do kraja sezone. 

Klub je odlučio ne pustiti 17-godišnjeg Darija nakon što je otputovao u Zadar, gdje je htio igrati do kraja sezone, te se nikome danima nije javljao.

- On je najjači mentalno. Ponašat će se kao da se ništa nije događalo - rekao je trener Zagrebovih juniora Denis Bajramović.

U Rim neće Mario Hezonja, kojemu zarasta slomljena noga, no u sastavu će biti Vuk Lazić, koji ima samo 13 godina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 20bucks 26.12.2011.

    Sustavno uništavanje hrvatskog košarkaškog neobrađenog dragulja nastavlja se i to u interesu pojedinaca koji se vjerovatno nisu nikada niti loptali profesionalno niti su stručno kompetentni upravljati razvojem jedne košarkaške organizacije odnosno kluba. Hrvatska košarka radi interesa raznih hoštaplera tone sve dublje i dublje i to više nije stvar slučajnosti ili svih uobičajenih izgovora, stvar je to nestručnosti, lopovluka i idiotizma koji je u hrvatskoj uzeo velikoga maha. Dario Šarić nažalost pravi velike korake unatrag a neosporno je najveća hrvatska nada i potencijalno najjača buduća akvizicija za NBA ligu nakon Kukoča, Dražena i Rađe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare