To je to što me zanima!

Šarić potvrdio: Iduće sezone sigurno idem u Philadelphiju

Trener Brett Brown i generalni menadžer Sam Hinkie stalno zovu Darija Šarića, a hrvatski je košarkaš potvrdio da će održati obećanje i otići u NBA na kraju sezone
Vidi originalni članak

Više nema nikakve dvojbe. Dario Šarić (21) nakon ove sezone odlazi u NBA. Potvrdio je da na ljeto postaje član Philadelphije 76ersa.

- I prije nego što sam draftiran rekao sam čelnim ljudima Efesa da ću doći kod njih na dvije godine. Naravno, obećao sam i Philadelphiji da ću nakon toga biti njihov igrač. To obećanje ću i ispuniti. Prije odlaska u NBA trebao sam proći neke stvari, prvo trebaš postati čovjek da bi bio košarkaš, nogometaš ili što god. Moram priznati da sam u godinu dana u Efesu puno naučio - rekao je Šarić, kojeg su 76ersi još na ljeto željeli dovesti u svoju svlačionicu.

- U stalnom sam kontaktu s trenerom Brettom Brownom i generalnim menadžerom Samom Hinkijem. Pričamo o mnogim stvarima koje imaju veze sa mnom i momčadi - kaže Šarić, koji će opet s Efesom doći u Zagreb.

Cedevita i Efes u istoj su skupini i drugog kruga. Uz njih će se za prva četiri mjesta i četvrtfinale boriti još Unicaja, Panathinaikos, Lokomotiv iz Krasnodara, Darussafaka, Crvena zvezda i Fenerbahče.

- Ona druga skupina u kojoj su Olympiacos, Real, Barcelona, CSKA... je jača. Mi još osciliramo, ali vjerujem da ćemo biti bolji - istaknuo je Šarić. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • CelaviOsvetnik 21.12.2015.

    pa philadephia je najlošija ekipa tu ćeš ako ništa imati priliku igrat.

  • More22 21.12.2015.

    Oženi se prije nego odeš u NBA,da ne završiš kao Giriček.

  • KRUGER07 21.12.2015.

    vjerujem da će Dario uspjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare