To je to što me zanima!

Šarić solidan u pobjedi Sunsa, Westbrook do triple-doublea

Phoenix je uspio pobijediti New Orleans, a Dario Šarić je ubacio devet poena, ostvario tri skoka i jedno dodavanje u standardnoj 21 minuti na parketu. Washington je jedini ostvario domaću pobjedu...
Vidi originalni članak

New Orleans Pelicansi izgubili su od Šarićevih Phoenix Sunsa 139-132, a prevagu je donio drugi dio utakmice. U prvoj su četvrtini čak i dominirali domaćini te završili s dva poena prednosti, ali nakon nje su bolji bili gosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U trećoj četvrtini su Šarić i ekipa napravili najveći iskorak kada su pred zadnji kvartal utakmice imali ubačenih devet od devet bacanja i 15 poena razlike. Unatoč trudu domaćina, Phoenix je uspio do kraja sačuvati prednost te završiti susret pobjedom. Dario Šarić je ubacio devet poena, ostvario tri skoka i jedno dodavanje u standardnih 26 minuta na parketu.

Toronto Raptors - Houston Rockets 109-119

Houston Rocketsi bili su jači na gostovanju u Torontu protiv Raptorsa. Od početka susreta, Houston je stvar uzeo u svoje ruke. Ben McLemore ubacio je 28 poena, a najpoznatija brada NBA-a James Harden 23. Treći strijelac momčadi bio je Russell Westbrook s 19 koševa, 13 skokova i 11 asistencija. 

Kod domaćina najefikasniji je igrač bio Pascal Siakam s 24 poena, no nedovoljno za pobjedu. 

NIJE MU JASNO Nurkić: I Zubac i Bogdanović su iz BiH, a ne igraju za nju...

New York Knicks - Denver Nuggets 92-129

Gosti su pobijedili i u New Yorku, Nuggetsi su bili bolji od Knicksa 129-92 unatoč podosta izjednačenoj prvoj četvrtini, odmah nakon nje ekipa Denvera preuzela je kontrolu. Will Barton učinio je to 17 puta, Jerami Grant 16, a Monte Morris jedan manje. Mason Plumlee upisao je double-double sa 11 poena i jednako toliko skokova. 

I DRUGIMA SE DOGAĐALO... Dončić promašio dodavanje pa završio u Shaquillovoj emisiji

Washington Wizards - Philadelphia 76ers 119-113

Jedinu domaću pobjedu ostvario je Washington. Sa samo šest poena razlike pala je Philadelphia unatoč odličnom otvaranju utakmice. Joel Embiid bio je drugi strijelac gostiju postigavši double-double s 26 poena i 21 skokom, a isto je učinio Bradley Beal s jednakim brojem poena, ali tek 10 skokova.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 06.12.2019.

    toronto i bez leonarda je solidna ekipa

  • wwww 06.12.2019.

    Utakmica u Torontu i dva različita stila košarke i imao ih je Toronto s odličnom obranom na Hardenu i žao mi je što ih nije dobio na ovaj tzv.starinski način ali 52/22 trice Houstona,stvarno ubija svaku kreativnost i ako i ove godine ne osvoje naslov tada dolazi do remonta ekipe i vjerujem da ovakav tip košarke napokon odlazi u repotarnici a i vidimo što s ovom cirkusantskom košarkom Gentry radi i s NO a ima dobre igrače..

  • Istjerivacpravde 06.12.2019.

    139 poena sunsa a saric ubacio 9 i to je sad solidno. Aj molim vas nemojte ga dizat i preuvelicavat. Treba reci kako je a ne lagat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare