To je to što me zanima!

Šarić: Sviđa mi se kako Ivić brani, čeka ga sjajna karijera

Sve su to sjajni igrači, ali Karabatić je velika, velika prevaga. Gledajući ga se terena, čovjek je monstrum, rekao je najbolji Zagrebov igrač u porazu, Luka Stepančić
Vidi originalni članak

Nastavi li raditi, ostane li zdrav u glavi, pred Filipom Ivićem je jako lijepa budućnost. Sviđa mi se njegov stil, to je ta naša škola, rekao je Danijel Šarić

Ponajbolji svjetski golman igrao je mali dvoboj protiv Ivića i završilo je 11-11.

- Vidim da svi pričaju o treneru i mogu vam reći samo: Vuja je Vuja! Ali da ovi dečki nemaju talent, srce i kvalitetu, ništa ne bi napravilo ni pet Vuja - kaže Šarić.

Igor Kralj/Pixsell

A Vujović je opet sjajno pripremio momčad, namučili su Zagrebovi rukometaši rukometni 'dream team' koji ove sezone melje sve pred sobom.

- Sad kad gledam, možda smo bili i malo nerealni. Vidjeli ste na djelu jednu fizički nevjerojatno jaku momčad, pokušali smo sve, ali nije išlo. No ovakvog poraza ne treba se sramiti - rekao je Veselin Vujović nakon poraza 25-23.

'Karabatić je monstrum'

Prvi put ove sezone PPD Zagreb je pao u Areni, u spektakularnoj atmosferi Vujini klinci naletjeli su na “velike dečke”. Nisu posustali, došli su i u šansu za remi u završnici, ali Barcelona kući ide s dva razlike.

- Sve su to sjajni igrači, ali Karabatić je velika, velika prevaga. Gledajući ga se terena, čovjek je monstrum - rekao je Luka Stepančić, najbolji Zagrebov igrač i prvi strijelac s devet golova.

Nikolu Karabatića Arena je dočekala zvižducima, ali nije mu smetalo. Zabio je šest komada, ne znaš koji važniji...

- Strašna atmosfera, ovo se može doživjeti samo u Hrvatskoj - rekao je Nikola pa otkrio:

- Nije lako dobiti ovdje. Kiel je izgubio, Pariz isto, zato smo se posljednjih deset dana pripremali samo za Zagreb.

Igor Kralj/PIXSELL

'Zaslužili smo respekt Barce i cijele Europe'

Vidjelo se to i s tribina, Barcelona je grizla koliko god je mogla, respekt je bio itekako vidljiv.

- To je taj respekt koji smo zaslužili, od velike Barcelone, ali i od cijele Europe - ponosno kaže trener Vujović i dodao:

- Gledao sam jako puno njihovih utakmica u zadnjih godinu dana i odavno nisu bili ovako koncentrirani, toliko ginuli za svaku loptu, igrali tako čvrstu obranu... Pa i Karabatić je igrao svih 60 minuta, istrošili su se maksimalno.

Prva polovica četvrtfinala je gotova, slijedi put u Barcelonu i lov na čudo.

- Znate što? Zagreb je Zagreb, a Vuja je Vuja. Idemo ih dobiti tamo! Nikad u životu nigdje nisam išao s bijelom zastavom, neću ni sad - odlučan je Vujović.

Slavko Midžor / PIXSELL

Nije očajavao, daleko od toga, ali neće se smiriti dok ovo ne popravi.

- Neću sigurno večerati ni dobro spavati, neću biti svoj sve do sljedeće pobjede. Mene samo pobjede liječe - kaže Vuja, kojem je skandiralo 15.000 gledatelja. A on je dignuo ruke u zrak i stisnuo šake. Ne izgleda kao tip koji se predaje...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • šteta 10.04.2015.

    sve ok, ali mislim da nitko ne može biti nezadovoljan ,pa naša repka je gubila puno više, -2 je ok ,a vujović trener i pol

  • zujavac 10.04.2015.

    Dobra čvrsta utakmica. Kada treabju smanjiti rezultat, Barca je pokazala kvalitetu u ključnim trenucima i ponovno vračala na +4. Vidi se da fali iskustva, ali ako ekipa ostane zajedno može se puno više očekivati. Teško je kada imaš samo jednog raspoloženog igrača. Ima nade, jer prije 2 sezone Zagreb je dobio Barcu u gostima.

  • MadMac 10.04.2015.

    Zapamtite jednu stvar. Nikada se više neće pojaviti takav kao Ivano, mađioničar sa strašnom brzinom i srcem. Čovjek kojega je jednostavno nemoguće čuvati jedan na jedan i na kojem je svaki drugi prekršaj trebao biti sankcioniran sa dvije minute. Po meni (što se tiče srednjih vanjskih) Balić, Richardson, pa onda nitko, pa tek onda Karabatić, Duvnjak i ekipa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare