To je to što me zanima!

Sarri je bivši, na klupi Napolija od sljedeće sezone - Ancelotti

Carlo Ancelotti već je u Rimu razgovarao s predsjednikom Napolija oko preuzimanja talijanske drugoplasirane momčadi, nakon što je aktualni trener Maurizio Sarri najavio odlazak
Vidi originalni članak

Bivši trener Chelseaja, Real Madrida i Bayern Münchena Carlo Ancelotti zamijenit će na klupi Napolija aktualnog trenera Maurizija Sarrija, koji je još u nedjelju natuknuo da bi mogao napustiti klub, a danas iz Italije stižu vijesti kako je to već gotova stvar.

- Svemu u životu dođe kraj i bolje je okončati stvari nakon ispisivanje predivne priče - rekao je Sarri nakon 2-1 pobjede nad Crotoneom, čime je Napoli završio na drugom mjestu domaće tablice s 91 bodom, četiri manje od prvaka Juventusa.

Talijanski mediji pišu da je Sarri i službeno dobio otkaz te da će ga na napuljskoj klupi definitivno zamijeniti Carlo Ancelotti.

Navodi se da je Sarri već prošli tjedan započeo pregovore s ruskim Zenitom, a 59-godišnjaka se spominje i u kontekstu engleskog Chelseaja. Bilo kako bilo, Sarri više nije pod ugovorom, tako da se novi klub za njega neće morati istrošiti.

Ancelotti je nezaposlen još od prošlog rujna kada je potjeran s klupe Bayerna, a zadnji klub koji je vodio u Italiji bio je Milan, od 2001. do 2009., nakon kojega je prešao u Chelsea.

SEDMI PUT U NIZU Juventus prvak Italije! Torino je Napoliju ubio svaku nadu...

Napoli je dva puta u zadnje tri sezone završio kao drugoplasirana momčad Serije A, iz Juventusa, a zadnji naslov prvaka osvojili su 1990. godine.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • CFC1 23.05.2018.

    Sve izgledniji kao novi trener Chelseaja. Još jedan Talijan ali samo sa malo više ofenzivnim pristupom od Contea. Ako i postane trener, bit će zanimljivo vidjeti njegovu filozofiju u klubu di ima ogromnu financijsku potporu, di je nije imao Napoliju. U Chelseaju će imati daleko širu i kvalitetniju klupu od napolijeve, uz par pojačanja zasigurno će moći uvesti svoju filozofiju totalnog nogometa.

  • potparol.fr 23.05.2018.

    Napoli je svoj vrhunac imao ove sezone...na njihovu zalost cak ni ovaj broj bodova nije bio dovoljan. Oni ne kupuju previse i za ocekivati je da ne mogu ponoviti ovakvu sezonu.Ovo je bio njihov max.

  • delboy44 23.05.2018.

    Jedan od najvecih. Bez daljnjega. Ali njegov nogomet je zastario. Ne zelim se pravit pametan nit ista sl.ali njega je vrijeme pregazilo, na zalost. Njega, hiddinka, heynckesa, van gaala.....posljednji velikani sa nogometom u malom prstu. Ovo je danas industrija i tu takvi kao oni ne uspjevaju....sada uspjevaju samo instant navijaci, instant igraci i instant treneri

Komentiraj...
Vidi sve komentare