To je to što me zanima!

Sarri: Nemam pojma što nam se događa! Moj Juventus igra loše

Imamo nedopustivo velike oscilacije u igri. Zašto? Nemam pravi odgovor, ne znam zašto nam se u igri događaju neke jako loše stvari, kaže trener Juventusa Maurizio Sarri kojem momčad igra sve lošije
Vidi originalni članak

Zadnje tri utakmice: poraz i dva remija. Devet primljenih golova. Ako večeras pobijedi kod SPAL-a, Inter se primiče na šest bodova, pet kola prije kraja. Za tri tjedna treba nadoknaditi 0-1 iz prve utakmice osmine Lige prvaka s Lyonom...

Što sezona više odmiče, Juventus je sve lošiji! Oscilacije - nedopustive i za trećeligašku momčad.

POGLEDAJTE VIDEO: Sarri već godinu dana trenira ovu momčad

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedina nada navijačima je da je Maurizio Sarri zapravo sve to isplanirao da mu momčad kolosalno zaigra u završnici sezone, možda napokon uzme i tu toliko sanjanu Ligu prvaka koja je postala torinski nogometni kompleks, noćna mora.

Pa je, u najmanju ruku obeshrabrujuće, kada isti taj Sarri kaže kako: ne zna zašto mu je momčad 'u banani'!

- Imamo nedopustivo velike oscilacije u igri. Zašto? Nemam pravi odgovor, ne znam zašto nam se u igri događaju neke jako loše stvari - bez 'muljanja' je izjavio 'serijski pušač' Sarri nakon što su njegovi u prvih 12 minuta imali 2-0, a onda jedva spasili bod (3-3)... U gostima kod: Sassuola!

K'o da im je ušla voda u uši u grotlu Anfielda i pod nasrtajima Salaha, Firmina, Alexandera-Arnolda i ostalih Kloppovih zvijeri, a ne na gostovanju pred praznim tribinama kod osme momčadi Serie A.

Na kraju krajeva, i da su igrali protiv 'reprezentacije svemira', momčad koja ima Cristiana Ronalda, Dybalu, Chiellinija, Matuidija... Ne smije se tako pogubiti - nikad.

A još se ispalo i dobro jer sad su bar uzeli bod. Dva kola ranije kod Rebićevog Milana su 0-2 'uspjeli' pretvoriti u 2-4 primivši tri gola u pet minuta (Sassuolo im je na brzinu utrpao dva u tri minute).

Između Milana i Sassuola sa Pašalićevom i Šutalovom Atalantom bod su spasili tek iz penala debelo u sudačkoj nadoknadi.

Sarri pokušava naći utjehu:

- Još uvijek imamo lijepu prednost u Serie A (Lazio im dolazi u ponedjeljak, nap.a.), u svakoj utakmici imamo i očajno loših, ali i sjajnih razdoblja totalne dominacije nad protivnikom. Na tome ćemo graditi, na tome treba raditi...

A milijuni navijača i cijeli nogometni svijet se pitaju: pa što si onda, sa momčadi vrijednom preko 600 milijuna eura, radio ovih godinu dana, majstore?!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nogofil 16.07.2020.

    Samo ti izostavljaj i dalje Dybalu iz prvog sastava pa se čudi šta ti je to s momčadi.

  • PetarRadonjic 16.07.2020.

    Sta su mislili dace Ronaldo sa 35-36 igrat isto ko I sa 27-30 svaka cast chiliniu Ali godine stiscu

  • berislav 16.07.2020.

    Vratite nazad Mandžukića jer je on igračina

Komentiraj...
Vidi sve komentare