To je to što me zanima!

Saša Papac: Danima sam mislio o Leu Messiju

Saša Papac, dečko iz Širokog Brijega, i njegovi Rangersi hit su Lige prvaka. Škoti su na Ibroxu zaustavili Barcine zvijezde
Vidi originalni članak

Ma nema slavlja, nemamo kad. Već za tri dana čeka nas teška utakmica s Dundeejem, rekao je Saša Papac. Dečko iz Širokog Brijega, reprezentativac BiH, i njegovi Glasgow Rangersi najveće su iznenađenje Lige prvaka. Tri utakmice, sedam bodova, pobjeda nad Stuttgartom i 3-0 u Lyonu te 0-0 s Barcelonom na Ibroxu.
- Bili smo uoči početka Lige prvaka autsajderi, nominalno najslabija momčad u skupini. Ali, evo, sve se okrenulo, možda smo malo iznenadili i sami sebe - kaže Papac, iza koga su posebno uspješna četiri dana. Prvo su Rangersi u subotu potpuno nadigrali (3-0) najvećeg suparnika, Celtic, a onda su zaustavili Barcine zvijezde.
- Nismo očekivali da ćemo osvojiti bod, ali rekli smo: 'Idemo igrati pa što bude’. I uspjeli smo.
Na njegovoj je strani igrao Messi. Čarobni Argentinac baš se nije naigrao.
- Pa nije bio na razini kao u dosadašnjim susretima - skroman je Saša, ali ipak je priznao:
- Dobro smo odigrali, zaustavili smo njega i Ronaldinha. Pripremio sam se dobro za Messija, tjedan dana sam gledao njegove utakmice, pokušao naći način kako da ga barem malo uštopam. On je izvanserijski igrač, to se vidjelo u svakom dodiru s loptom.
Messi je izjavio da su Rangersi igrali antinogomet.
- Igrali smo čvrsto kao i u svakoj utakmici. U europskim susretima, pogotovo s takvim momčadima, najvažnije je ne primiti gol. A ako zabiješ - super.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare