To je to što me zanima!

Sasaki: Filipović mi je uzor, on je božanstvo u mojoj obitelji

Upoznao sam Mirka Filipovića prije četiri godine i to mi je najdraži trenutak u životu. Ne upoznaješ svojeg sportskog heroja svaki dan, rekao je japanski skijaš Sasaki
Vidi originalni članak

Japanski skijaš Akira Sasaki nakon prošlosezonskog nastupa na Sljemenu pjevao je “Dinamo ja volim”. Ove je godine, pak, naučio “Lepe ti je Zagorje zelene”.

- Što da vam kažem, Hrvatska je moj drugi dom - rekao je nasmijani Sasaki otkrivši pritom i svoj sportski uzor.

- Mirko Filipović je car. Brat mi se također bori slobodnim stilom tako da je u našoj obitelji Cro Cop božanstvo. Upoznao sam Mirka Filipovića prije četiri godine i to mi je najdraži trenutak u životu. Ne upoznaješ svojeg sportskog heroja svaki dan.

Drugi na listi životnih i sportskih uzora mu je najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić.

- Nikad neću zaboraviti kada mi je Ivica 2003. u Wengenu posudio svoje skije. Tada sam sa startnim brojem 65 bio drugi, a Ivica treći. Uvijek ću ga cijeniti zbog toga. Ako je Mirko moj uzor, Ivica mi je stariji brat.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mbode 08.01.2012.

    sasaki jedini japanac koji mi je drag

  • user_141512 07.01.2012.

    pa hvala bogu da smo kretetenska nacija ,mi uvijek kod vrhunskog sportaša nađemo neki minus kao mirka ne vole zato sto je bio kratko u politici lijeva opcija ,a cijeli svijet ga gotivi .a imamo presjednika koji je agnostik .ebemliga kao vjeruje u nesto a nezna u sta i premijera koji je javno rekao da nevjeruje u nista .a mi kao katolička zemlja pa sad dragi hrvati i katolici pa kako...

  • grbinho. 07.01.2012.

    sasaki kamikaza haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare