To je to što me zanima!

Sassuolo uzeo bodove Juveu u Torinu! Inter je na vrhu Serie A

Torinska "Stara dama" je povela u 20. minuti lijepim udarcem Leonarda Bonuccija, no samo dvije minute kasnije izjednačio je Jeremie Boga nakon sjajne asistencije Francesca Caputa
Vidi originalni članak

Nogometaši Sassuola priredili su iznenađenje u susretu 14. kola talijanskog prvenstva odigravši u Torinu 2-2 protiv prvaka Juventusa.

Bila je to odlična utakmica u kojoj su gosti pružili sjajan otpor talijanskom prvaku, čak su vodili 2-1, ali ipak nisu izdržali.

Međutim, i bod u Torinu velika je stvar. Juve je ove sezone na svom terenu nanizao devet pobjeda, a Sassuolo je prvi koji nije pognute glave napustio teren.

Bio je to i prvi remi u međusobnim susretima nakon sedam uzastopnih pobjeda torinskog sastava.

Torinska "Stara dama" je povela u 20. minuti lijepim udarcem Leonarda Bonuccija, no samo dvije minute kasnije izjednačio je Jeremie Boga nakon sjajne asistencije Francesca Caputa. 

Gosti su u nastavku susreta okrenuli rezultat, a vodeći pogodak za Sassuolo zabio je jedan od najboljih igrača utakmice Caputo u 47. minuti. Juve je izjednačio u 68. minuti golom Cristiana Ronalda iz kaznenog udarca.

U završnici susreta domaćin je jurno po treći gol i tri boda, ali gosti su izdržali, a posebno se istaknuo vratar Stefano Turati s nekoliko odličnih obrana.

Mario Mandžukić nije bio u konkurenciji za Juventusov sastav.

Juve je ovim rezultatom privremeno zadržao vodstvo sa 36 bodova, no Inter je nakon ove utakmice svladao SPAL te postao rpva momčad Italije.

Sassuolo je trenutačno na 12. mjestu sa 14 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • MK7R300ps 01.12.2019.

    Ovaj Ronaldo ide na k... ništa loše gubi lopte duele, loš je trenutno i ondaaa boom penal i Roonaaaldooooooo zabijaaa Ronaldooooo aaaa aaaaa ,,, i zašto je Dybala na klupi a ne u prvih 11 nije mi jasno.

  • komentator__Luka 01.12.2019.

    sad će i inter kiksat

  • libeluli 01.12.2019.

    S trenerom kakav je njihov čudo će biti ko uđu u Ligu prvaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare